Κλήρωση Europa Conference League: Με Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Ολυμπιακός, με Ντινάμο Ζάγκρεμπ ο ΠΑΟΚ στους "16"

Κλήρωση Europa Conference League: Με Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Ολυμπιακός, με Ντινάμο Ζάγκρεμπ ο ΠΑΟΚ στους "16"

Ο Κώστας Κατσουράνης κλήθηκε να είναι ο… γουρλής του μεσημεριού για το ελληνικό ποδόσφαιρο, με τα χέρια του Έλληνα διεθνή άσου (που εκπροσώπησε την “οικοδέσποινα” του φετινού τελικού “Opap Arena”) να είναι αρκετά τυχερά σε ποδοσφαιρικό επίπεδο, αλλά να βάζουν... φωτιά στις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στο Europa Conference League.

Κι αυτό γιατί το αποτέλεσμα της κλήρωσης φέρνει ξανά στην Ελλάδα την Ντινάμο Ζάγκρεμπ λίγους μήνες μετά τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή, καθώς οι Κροάτες θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ.

O εκ των “ηρώων” της εθνικής Ελλάδος στην κατάκτηση του Euro 2024, που ήταν ο επίσημος προσκεκλημένος της UEFA στην κλήρωση που φιλοξενήθηκε στη Νιόν έβγαλε ζευγάρι-φωτιά για διαφορετικούς λόγους και για τον Ολυμπιακό, καθώς οι "ερυθρόλευκοι" θα αντιμετωπίσουν σε διπλά παιχνίδια τη Μακάμπι Τελ Αβίβ σε ένα κομβικό παιχνίδι όχι μόνο για την πρόκριση στα προημιτελικά, αλλά και για τη μάχη που δίνει η Ελλάδα στη βαθμολογία της UEFA.

Αναλυτικά τα ζευγάρια των “16” του Europa Conference League

  1. Σερβέτ – Βικτόρια Πλζεν
  2. Άγιαξ – Άστον Βίλα
  3. Μόλντε – Μπριζ
  4. Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ – Φενερμπαχτσέ
  5. Ντινάμο Ζάγκρεμπ – ΠΑΟΚ
  6. Στουρμ Γκρατς – Λιλ
  7. Μακάμπι Χάιφα - Φιορεντίνα
  8. Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Οι πρώτοι αγώνες της φάσης των “16” στο Europa Conference League θα διεξαχθούν την Πέμπτη 7 Μαρτίου στις έδρες των ομάδων που αναγράφονται πρώτες και οι ρεβάνς μετά από μία εβδομάδα (στις 14 Μαρτίου), στις έδρες των αντιπάλων τους. O Ολυμπιακός θα δώσει το πρώτο παιχνίδι στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” και ο ΠΑΟΚ τη ρεβάνς στην Τούμπα. Όλες οι αναμετρήσεις θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από τα κανάλια Cosmote Sports.

Ο μεγάλος τελικός του φετινού Europa Conference League θα φιλοξενηθεί στην “Opap Arena” την Τετάρτη 29 Μαΐου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ