Καλή αλλά... λίγη η Εθνική στην Ουγγαρία

ethnikiouggariafasimikri

Ο Σέρχιο Μαρκαριάν έδωσε νέο αέρα στην Εθνική ποδοσφαίρου, αλλά αυτός δεν έφτανε για να έρθει η νίκη μέσα στην Ουγγαρία που θα έδινε ελπίδες πρόκρισης στο Euro 2016. Το παιχνίδι έληξε ισόπαλο χωρίς γκολ, έτσι η Εθνική έμεινε στην τελευταία θέση του ομίλου φτάνοντας μόλις τους δύο βαθμούς, ενώ οι Ούγγροι πήγαν στους οκτώ και διατήρησαν τη διαφορά ασφαλείας των έξι βαθμών.

Η Εθνική για πρώτη φορά σ' αυτή την προκριματική φάση έπαιξε ορθόδοξο ποδόσφαιρο, είχε προσανατολισμό στο γήπεδο, έλεγξε τον αγώνα αλλά δεν κατάφερε να πετύχει το γκολ. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο οι Ελληες διεθνείς πίεσαν ασφυκτικά τους Ούγγρους, που έδειχναν να επιδιώκουν την ισοπαλία. Υπήρξαν σημαντικές φάσεις μπροστά από την εστία του τερματοφύλακα Κίραλι, καμία όμως δεν κατέληξε στα δίχτια του κι έτσι η καλή προσπάθεια έμεινε ημιτελής και η πρόκριση στα γήπεδα της Γαλλία όπως φαίνεται θα παραμείνει ανεκπλήρωτο όνειρο, με την Εθνική να πληρώνει την τραγική περίοδο που πέρασε με τον Κλαούντιο Ρανιέρι στον πάγκο της.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ