"Φτηνή" ήττα του Ολυμπιακού στην Ουκρανία [videos]

osfpdniepr


Ενα κακό 15λεπτο στο οποίο δέχτηκε ένα τυχερό και ένα... ανόητο γκολ, στοίχισε στον Ολυμπιακό την ήττα με 2-0 από τη Ντίπρο στην Ουκρανία και έκανε πολύ δύσκολο το έργο του για πρόκριση στη ρεβάνς. "Φωνάζει" ο Ολυμπιακός για γκολ που του ακύρωσαν στο 94'.
Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, είχε την υπεροχή, μερικές καλές φάσεις χωρίς τη μεγάλη ευκαιρία, αλλά κυρίως δεν απειλήθηκε στο ελάχιστο από τους Ουκρανούς.
Το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου όμως ήταν καταστροφικό. Στο 51' ο Κανκάβα σούταρε έξω από την περιοχή, η μπάλα χτύπησε στην πλάτη του Σαντάνα πήρε απίστευτη τροχιά και κατέληξε στη γωνία του Ρομπέρτο για το 1-0.
Τρία λεπτά αργότερα, ο Ροτάν εκτέλεσε φάουλ από πλάγια, η μπάλα πέρασε... ανενόχλητη από τρεις αμυντικούς του Ολυμπιακού που εκτός του ότι δεν την έδιωξαν έκλειναν και το οπτικό πεδίο του Ρομπέρτο και το 2-0 ήταν γεγονός.

Στο 94' ο Μήτρογλου σκόραρε με κεφαλιά, αλλά ο Αυστριακός διαιτητής ακύρωσε το γκολ χρεώνοντας επιθετικό φάουλ τον επιθετικό του Ολυμπιακού.

Δείτε το 1-0 από τον Κανκάβα.


https://www.youtube.com/watch?v=s0Jp7wEiHbk


Δείτε το 2-0 από τον Ροτάν.


https://www.youtube.com/watch?v=_SNW1mBVTaI

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ