Ήττα και στη Βιτόρια για τον Παναθηναϊκό

Ήττα και στη Βιτόρια για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός εμφάνισε ξανά το κακό πρόσωπο που έχει συνηθίσει στους εκτός έδρας αγώνες του και γνώρισε την τέταρτη ήττα στη φετινή Ευρωλίγκα, χάνοντας στη Βιτόρια από την Μπασκόνια με 77-86, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής.

Σε ακόμη μία εκτός έδρας αποστολή οι «πράσινοι» φάνηκαν κατώτεροι των προσδοκιών: απογοήτευση στο συσχετισμό ασίστ-λαθών (9-12), χαμένη η μάχη των ριμπάουντ (19 έναντι 30 της Μπασκόνια) κι ένας Νικ Καλάθης σε μια από τις χειρότερες βραδιές του στη διοργάνωση.

Ακόμη κι έτσι, πάντως, οι «πράσινοι» προσπάθησαν στην τελευταία περίοδο να επανάλθουν. Ο «σεληνιασμένος» Κιθ Λάνγκφορντ (33π.) πήγε να γυρίσει το παιχνίδι μόνος του, ενώ βοήθεια στο σκοράρισμα είχε δώσει και ο Νίκος Παππάς (16π., 3ασ.).

Ο Παναθηναϊκός, που είχε βρεθεί να χάνει ακόμη και με 18 πόντους (73-55 στο 30΄), μείωσε σε 75-81 στο 37΄, αλλά ο Λάνγκφορντ ξέμεινε από δυνάμεις στο τέλος, έχοντας παίξει στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα.

Οι Βάσκοι είχαν ισορροπημένο παιχνίδι. Η γραμμή ψηλών έκανε ζημιά (Σενγκέλια 16π., 7ρ., Πουαριέ 10π., 9ρ.), ενώ και η περιφέρεια (Τζάνινγκ 12π., Γκρέιντζερ 11π., Χίλιαρντ 12π., Βιλντόσα 10π.) ακολούθησε.

Την αναμέτρηση παρακολούθησε δίπλα από τον πάγκο του Παναθηναϊκού ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ενώ ο Τσάβι Πασκουάλ δεν θα επιστρέψει στην Αθήνα με την αποστολή, λόγω σοβαρού προσωπικού προβλήματος.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ