Ισπανικές προκλήσεις για "αιωνίους" στην Ευρωλίγκα

eurol

Η φάση του Top16 στην Ευρωλίγκα έχει μπει στην τελική της ευθεία και η σημερινή 11η αγωνιστική είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για τις δύο ελληνικές ομάδες που αντιμετωπίζου αντίστοιχες ισπανικές στην προσπάθειά τους να παραμείνουν εντός στόχων.

Ο Παναθηναϊκός αρχίζει πρώτος την προσπάθειά του υποδεχόμενος (20.00) στο ΟΑΚΑ την πρωτοπόρο του ομίλου του, πανίσχυρη και επίδοξη πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης. Τα τελευταία αποτελέσματα έχουν φέρει την ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς να χρειάζεται ακόμα νίκες για να εξασφαλίσει την πρόκρισή της στην επόμενη φάση και σίγουρα αν τα καταφέρει απέναντι σε τόσο ισχυρό αντίπαλο θα έχει κάνει ένα μεγάλο βήμα.
Δυο ώρες αργότερα (22.00) ο Ολυμπιακός παίζει στη Βιτόρια με τη Λαμποράλ Κούτσα και με απόντα τον ηγέτη του Βασίλη Σπανούλη ο οποίος είναι τραυματίας. Μετά την εντός έδρας ήττα της περασμένης εβδομάδας από τη Φενερμπαχτσέ / Ούλκερ, ο Ολυμπιακός είδε να μειώνονται οι ελπίδες του για την κατάκτηση μιας από τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου που δίνουν και πλεονέκτημα έδρας για τα πλέι οφ και για να τις διατηρήσει ζωντανές θα πρέπει απόψε να φύγει νικητής από τη χώρα των Βάσκων.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ