Η Ferrari επέστρεψε στις νίκες με τον Φέτελ

ferrarivetelmikri

Σχεδόν δύο χρόνια είχαν περάσει από την τελευταία νίκη της Ferrari σε γκραν πρι της Formula 1 και ήταν λογικό η σημερινή του Σεμπάστιαν Φέτελ στη Μαλαισία να πανηγυριστεί έξαλλα. Ο Γερμανός πιλότος που δικαιώνει την επιλογή της "σκουντερία" για την ανάκαμψή της άρχισε να κραυγάζει από την ενδοεπικοινωνία όταν πλέον ήταν οριστικό ότι είχε αφήσει πίσω του το δίδυμο της Mercedes, τους... δυνάστες μέχρι σήμερα των γκραν πρι, Λιούις Χάμιλτον και Νίκο Ρόσμπεργκ που έμειναν δεύτερος και τρίτος αντίστοιχα. 

Ο Φέτελ πέτυχε έτσι την πρώτη του νίκη με τη Ferrari, 40η συνολικά στην καριέρα του που έχει και τέσσερις παγκόσμιους τίτλους και τέταρτη στην πίστα της Μαλαισίας.

Η Ferrari έμεινε ικανοποιημένη και από τον άλλο της οδηγό, τον Κίμι Ραϊκόνεν, ο οποίος μπορεί να ήταν στην εντέκατη θέση στην εκκίνηση, αλλά τερμάτισε τέταρτος.

Ακολούθησαν οι δύο Williams  με τους Βαλέρι Μπότας και Φελίπε Μάσα οι δύο Toro Rosso των Μαξ Φερστάπεν, Κάρλος Σάινθ Τζούνιορ και οι δύο Red Bull των Ντανιίλ Κβιάτ και Ντάνιελ Ρικιάρντο, με τον τελευταίο να συμπληρώνει την πρώτη δεκάδα.

Απογοητευτική ήταν η κούρσα για τη Mc Laren με Αλόνσο και Μπάτον να αναγκάζονται να εγκαταλείψουν.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ