Η Αλμπα "σόκαρε" τον Παναθηναϊκό μέσα στο ΟΑΚΑ

paoalba740

Στην επόμενη και τελευταία αγωνιστική του Top16 της Ευρωλίγκας θα μάθει ο Παναθηναϊκός αν θα συνεχίσει την πορεία του στη διοργάνωση. Η εντός έδρας ήττα από την Αλμπα με σκορ 68-66 ήταν ένα σοκ για την ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς και το μόνο παρήγορο ήταν ότι κράτησε τη διαφορά των έξι πόντων που είχε νικήσει μέσα στο Βερολίνο. Τι σημασία έχουν όλα αυτά; Παναθηναϊκός και Αλμπα είναι πλέον ισόβαθμοι, έχοντας έναν αγώνα ακόμα, η Αλμπα εντός έδρας με τη Μακάμπι και ο Παναθηναϊκός εκτός με τον αποκλεισμένο Ερυθρό Αστέρα. Ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει να αποκλειστεί μόνο αν χάσει ο ίδιος και νικήσει η Αλμπα, αλλιώς περνάει και μένει έξω μία από τις δύο ομάδες που θα παίξουν στο Βερολίνο. Κάτι που σημαίνει ότι κρατάει την τύχη του στα χέρια του.

Το σημερινό παιχνίδι εξελίχθηκε απρόσμενα με βάση την εικόνα του αγώνα στο μεγαλύτερό του διάστημα. Ο Παναθηναϊκός είχε τον έλεγχο και το προβάδισμα στο σκορ, ήταν μπροστά με 40-33 στο ημίχρονο και με 55-46 στο 30', όμως, το επιθετικό "μπλακ άουτ" που έπαθε στην τελευταία περίοδο επέτρεψε στην Αλμπα να κάνει επιμέρους σκορ 22-11 και να πανηγυρίσει τη μεγάλη νίκη.

Ο Διαμαντίδης σκόραρε 18 πόντους ήταν μαρκάν ο καλύτερος παίκτης του Παναθηναϊκού αλλά δεν είχε τις απαρίτητες βοήθειες, ο Ρένφρο με 16 και ο Ρέντινγκ με 14 ήταν οι ηγέτες της Αλμπα.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ