Γιορτή του μπάσκετ ο τελικός κυπέλλου

telikoskypellou1140

Ο πρώτος τίτλος της μπασκετικής σεζόν θα κριθεί το απόγευμα της Κυριακής (17.15) στο ΟΑΚΑ, με τον Παναθηναϊκό και τον Απόλλωνα Πάτρας να διεκδικούν το κύπελλο Ελλάδας. Σήμερα οι εκπρόσωποι των δύο φιναλίστ, αλλά και αυτοί της ομοσπονδίας μπάσκετ, έδωσαν συνέντευξη Τύπου όπου συμφώνησαν ότι δίνεται η ευκαιρία να υπάρξει μια γιορτή του αθλήματος.

Αυτό υποστήριξαν αρχικά ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ, Παναγιώτης Τσαγκρώνης και ο αντιπρόεδρος Αριστείδης Γολέμης, λέγοντας ότι μετά από χρόνια θα υπάρχει πολύς κόσμος στο γήπεδο και ελάχιστες "νεκρές" ζώνες.

Τις δύο ομάδες εκπροσώπησαν οι προπονητές και οι αρχηγοί, Νίκος Βετούλας και Νίκος Αργυρόπουλος από τους Πατρινούς, Ντούσκο Ιβάνοβιτς και Δημήτρης Διαμαντίδης από τον Παναθηναϊκό.

Ο Νίκος Βετούλας είπε: «Είμαστε ευχαριστημένοι και ενθουσιασμένοι που είμαι εδώ. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και αν θέλουμε να έχουμε τύχη πρέπει ο ΠΑΟ να μην παίξει καλά και εμείς πολύ καλά. Όλοι καταλαβαίνουν τι είναι ένας τελικός. Εύχομαι να είναι γιορτή για το μπάσκετ».

Οι δηλώσεις του Νίκου Αργυρόπουλου ήταν: «Ανυπομονούμε για το παιχνίδι. Γνωρίζουμε ποιον έχουμε απέναντί μας. Αλλά επειδή στο μπάσκετ όλα γίνονται θέλουμε για 40 λεπτά να είμαστε συγκεντρωμένοι για να έχουμε κάποιες ελάχιστες πιθανότητες για να πάρουμε το Κύπελλο. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες αλλά θέλουμε στο τέλος του αγώνα να έχουμε δώσει και την ψυχή μας.». 

 

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς είπε ότι, "είμαστε ικανοποιημένοι που παίζουμε στον τελικό και είναι ευκαιρία για ένα καλό παιχνίδι με καλή ατμόσφαιρα. Ξέρουμε ότι σε ένα παιχνίδι όλα είναι πιθανά, ο Απόλλων είναι μια καλή ομάδα. Θέλουμε να κερδίσουμε αυτό το τρόπαιο, πρέπει να παίξουμε καλά και να έχουμε υπομονή».

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης, τέλος, είπε: «Συμφωνώ σε όλα με τον προπονητή μου. Παίζουμε με μία καλή ομάδα. Όλα γίνονται σε έναν τελικό. Θέλουμε να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Πρέπει να έχουμε υπομονή. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι με καλή ατμόσφαιρα και ο κόσμος να απολαύσει ένα ωραίο ματς»

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ