Για την επανεκκίνηση η Εθνική στην Ουγγαρία

ethnikiproponisi2

Να σβήσουν τη "μαύρη" περίοδο Ρανιέρι και να κάνουν μια νέα προσπάθεια για να προλάβουν το τρένο της πρόκρισης θέλουν απόψε (21.45) στην Ουγγαρία οι διεθνείς ποδοσφαιριστές και ο Σέρχιο Μαρκαριάν. Ο Ουρουγουανός προπονητής που έχει αναλάβει την καθοδήγηση της ομάδας δούλεψε πολύ με τους εκλεκτούς του στην προετοιμασία που έκαναν στην Αυστρία και είναι αισιόδοξος για την έκβαση του σημερινού αγώνα ο οποίος είναι και καθοριστικός.

Αν νικήσει η Εθνική θα συνεχίσει να έχει μαθηματικές ελπίδες για να μπορέσει να είναι στις θέσεις πρόκρισης για τα γήπεδα της Γαλλίας το 2016. Σε άλλη περίπτψση, θα πρέπει να κοιτάξει το μακρινό μέλλον έχοντας χρεωθεί μια μεγάλη αποτυχία μετά από χρόνια.

Οπως έχει φανεί μέχρι τώρα ο Μαρκαριάν έχει καταλήξει στους εννέα από τους έντεκα παίκτες που θα είναι οι Καρνέζης, Σταφυλίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Τοροσίδης, Σάμαρης, Αθανασιάδης, Χριστοδουλόπουλος και Φετφατζίδης. Οι δύο διεκδικήσιμες θέσεις έχουν φαβορί τους Παπαδόπουλο και Κονέ και αουτσάιντερ τους Κατσουράνη και Ταχτσίδη.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ