"Γάζωσαν" με σφαίρες το πούλμαν που μετέφερε τη Φενερμπαχτσέ [video]

pulmanfener

Σοκ έχει προκαλέσει στην Τουρκία η οργανωμένη δολοφονική επίθεση εναντίον του πούλμαν που μετέφερε την ποδοσφαιρική ομάδα της Φενερμπαχτσέ στην Κωσντανινούπολη μετά την εκτός έδρας νίκη της επί της Ρίζεσπορ. Από θαύμα υπήρξε μόνο ο τραυματισμός του οδηγού και κανενός άλλου επιβάτη, αφού η αστυνομία έκανε λόγο για πρόθεση των δραστών να σκοτώσουν και τα 40 άτομα που επέβαιναν στο πούλμαν.

Το όχημα βρισκόταν πάνω σε γέφυρα στην πόλη της Τραπεζούντας, όταν έπεσαν οι ριπές. Ο οδηγός παρότι τραυματίστηκε σοβαρά κατάφερε με αυτοθυσία να κρατήσει σταθερό το πούλμαν, το οποίο σε διαφορετική περίπτωση υπήρχε κίνδυνος να πέσει από τη γέφυρα και να το ακινητοποιήσει. Πιθανώς οι ελιγμοί που έκανε μέχρι να τα καταφέρει να έσωσαν και την κατάσταση και να μην κατάφεραν οι σφαίρες να προκαλέσουν τη ζημιά που υπολόγιζαν οι δράστες.

Η αστυνομία που έφτασε λίγη ώρα αργότερα στο χώρο του συμβάντος οδήγησε με πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας τα μέλη της αποστολής στο αεροδρόμιο της Τραπεζούντας για να επιστρέψουν στην Πόλη και διεξάγει έρευνες για να εντοπίσει τους δράστες.

https://www.youtube.com/watch?v=InUy4JCgD_s

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ