Εριξαν φωτοβολίδα σε τερματοφύλακα! [video]

akinfeev

Σε "κόλαση" μετέτρεψαν το γήπεδο οι οπαδοί του Μαυροβούνιου στον αγώνα της Εθνικής τους ομάδας με τη Ρωσία για τα προκριματικά του Euro 2016. Αγώνας που δεν τελείωσε ποτέ αφού διακόπηκε οριστικά στο 68ο λεπτό και ενώ στα πρώτα δευτερόλεπτα υπήρξε κι άλλη διακοπή επειδή ο τερματοφύλακας της Ρωσίας Ακινφέεβ, δέχτηκε φωτοβολίδα στο κεφάλι! Τυχερός μέσα στην ατυχία του, τραυματίστηκε ελαφρά και υπέστη ένα μικρό έγκαυμα, μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο από το οποίο πήρε εξιτήριο το ίδιο βράδυ και, παραδόξως, ο αγώνας συνεχίστηκε.

Στο 68ο λεπτό όμως κι αφού οι Ρώσοι έχασαν πέναλτι, υπήρξαν συμπλοκές μεταξύ των παικτών, οι οπαδοί άρχισαν να πετάνε ό,τι... έβρισκαν στο γήπεδο και ο διαιτητής διέταξε την οριστική διακοπή του αγώνα. Το Μαυροβούνιο απειλείται πλέον με πολύ σοβαρές κυρώσεις και οι παράγοντες της ομοσπονδίας ζήτησαν συγγνώμη από του Ρώσους και δήλωσαν έκπληκτοι από τη συμπεριφορά των οπαδών τους.

Δείτε τη ρίψη φωτοβολίδα στον τερματοφύλακα.

https://www.youtube.com/watch?t=25&v=74wKoYfsg44

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα και την αιτία της οριστικής διακοπής.

https://www.youtube.com/watch?t=285&v=mLnSGdeV1AM

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ