Ο Πανθρακικός έβαλε "φωτιά" στη μάχη της παραμονής

panthraxpao

Με κομμένη την ανάσα θα παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι τη μάχη για την αποφυγή της τέταρτης θέσης του υποβιβασμού στη μία αγωνιστική που μένει για το τέλος της σούπερ λίγκας. Ο Πανθρακικός πήρε τεράστια νίκη σήμερα μέσα στη Βέροια και σε συδνυασμό με τις ήττες του Πανιώνιου στο Περστέρι, του Λεβαδειακού στην Τούμπα και της Καλλονής στο Φάληρο όλα παραμένουν ανοιχτά.

Στη Βέροια η τοπική ομάδα ήθελε έναν βαθμό για να εξασφαλιστεί και μαθηματικά. Ο Πανθρακικός όμως για να έχει ελπίδες ήθελε μόνο τη νίκη, την κυνήγησε με πάθος και την πήρε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 83' από τον Ιγκόρ.

Στο Περιστέρι ο Ατρόμητος νίκησε με 3-1 τον Πανιώνιο, με τον Στέφανο Ναπολεόνι να σκοράρει και τα τρία γκολ. Του Πανιώνιου το έβαλε ο Κολοβός ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι το παιχνίδι διακόπηκε δύο φορές για να κατέβει ένα υβριστικό πανό από τις εξέδρες.

Στη σημερινή αγωνιστική υπήρξαν και δύο παιχνίδια που έληξαν ισόπαλα χωρίς γκολ, το ΠΑΣ Γιάννενα - Εργοτέλης και το Ξάνθη - Αστέρας Τρίπολης.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ