Europa League: Ήττες με ελπίδες πρόκρισης για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Europa League: Ήττες με ελπίδες πρόκρισης για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Ο Ολυμπιακός αν και στάθηκε πολύ καλά, γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Μπέτις για την 5η αγωνιστική του Europa league. Σε ένα ανοιχτό παιχνίδι οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν ευκαιρίες να βάλουν γκολ και να πάρουν ακόμη και το βαθμό στην Ισπανία. Από την άλλη οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι και χαμένο πέναλτι με τον Σέρχιο Λεόν, ενώ το μοναδικό τέρμα της συνάντησης σημείωσε ο Κανάλες στο 39'. Με αυτή τη νίκη η Μπέτις πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση, ενώ ο Ολυμπιακός θέλει νίκη με δύο γκολ διαφορά απέναντι στη Μίλαν στις 13 Δεκεμβρίου στο Καραϊσκάκη.

Ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Τσέλσι δεν κατάφερε καν να παλέψει...

Από το 7' έπαιζε με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Χατσερίντι, ένιωσε μεγάλη πίεση από την Τσέλσι και τελικά το σκορ σταμάτησε στο 4-0 για τους Λονδρέζους, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League, που έπαιζαν με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα τους.

Τα γκολ τα έβαλαν, στο 27 λεπτό με τους γηπεδούχους να αλλάζουν πολύ ωραία την μπάλα και ο Ζιρού με πλασέ έκανε το 1-0. Στο 37 λεπτό Ο Φάμπρεγας έβγαλε τη σέντρα και ο Ζιρού με εκπληκτικό μονοκόματο πλασέ έκανε το 2-0. Την ώρα που ο ΠΑΟΚ είχε ανέβει η Τσέλσι κατάφερε να ξαναβρεί δίχτυα με τον Οντόι στο 57 λεπτό. Ο Οντόι έβγαλε τη σεντρα στη μικρή περιοχή και ο Μοράτα με κεφαλιά έκανε το 4-0 στο 78 λεπτό.Ο πρωτοπόρος στην Ελλάδα ΠΑΟΚ από το 1ο λεπτό δέχθηκε μεγάλη πίεση, η απευθείας αποβολή τον... τσάκισε, αλλά από εκεί και πέρα δεν κατάφερε καν να αντιδράσει.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ