Ευρωλίγκα: Βαριά ήττα για τον κακό Ολυμπιακό

Ευρωλίγκα: Βαριά ήττα για τον κακό Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, ήταν κάκιστος και γνώρισε βαριά εντός έδρας ήττα από την Μπαρτσελόνα με 55-76, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.


Οι «ερυθρόλευκοι», ουσιαστικά, πλήρωσαν την ανυπαρξία τους στο πρώτο δεκάλεπτο,διάστημα στο οποίο οι Καταλανοί προηγήθηκαν με 27-6!
Οι «μπλαουγκράνα» έφτασαν τον Ολυμπιακό (αμφότεροι με ρεκόρ 12-9) και πλεονεκτούν στην ισοβαθμία, αφού υπερκάλυψαν τη διαφορά της ήττας τους στην Ισπανία (60-69).

Οι παίκτες του Ντέιβιντ Μπλατ επέμειναν στα σουτ έξω από τα 6,75 αλλά ήταν άστοχοι, έκαναν πολλά λάθη και μόνο στο β΄ δεκάλεπτο, όταν πλησίασαν στους 6 πόντους βρίσκοντας ρυθμό με την επιθετική άμυνά τους και τρέχοντας επιμέρους σκορ 22-11, φάνηκε να προσπαθούν.
Αντίθετα, στην τρίτη περίοδο οσάκις επιχειρούσαν να ρίξουν τη διαφορά κάτω από τους 10 πόντους, ο Σίνγκλετον στην καλύτερη φετινή βραδιά του (18 πόντοι, 5/8 τρίποντα) δεν επέτρεπε να συμβεί κάτι τέτοιο.

Διψήφιοι για τον Ολυμπιακό των μόλις 55 πόντων ήταν μόνο οι Στρέλνιεκς (13π.) και Μιλουτίνοφ (13π., 8ρ.), ενώ ήταν αισθητή η απουσία του Παπανικολάου, που αν και στη δωδεκάδα δεν μπορούσε να προσφέρει πολλά, λόγω του τραυματισμού του.

Οι Μάντζαρης, ΛεΝτέι και Βεζένκοφ έμεινα στο «μηδέν», ο Σπανούλης είχε 7 και ο Πρίντεζης 6 πόντους, οπότε ήταν δύσκολο να περιμένει η ομάδα τους κάτι καλύτερο.

Η Μπαρτσελόνα υπερίσχυσε χάρη στην πολυφωνία της στην επίθεση, αφού εκτός του Σίνγκλετον, συνεισφορά είχαν και οι Χάνγκα (11π.), Τόμιτς (10π.), Πάνγκος (9π.).

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ