Euroleague: «Υποκλίθηκε» στην Φενέρμπαχτσε ο Ολυμπιακός

Euroleague: «Υποκλίθηκε» στην Φενέρμπαχτσε ο Ολυμπιακός

Την 8η ήττα του στην Euroleague γνώρισε απόψε ο Ολυμπιακός στην Κωνσταντινούπολη από την πρωτοπόρο, Φενέρμπαχτσε, με 90-75 στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της διοργάνωσης.

Εάν εξαιρέσει κανείς ένα «νεκρό» διάστημα των Τούρκων στο ξεκίνημα της 4ης περιόδου, οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπορούσαν σε καμία στιγμή του αγώνα να ακολουθήσουν τον φρενήρη ρυθμό των γηπεδούχων. Η διαφορά στο 3ο δεκάλεπτο υπέρ της Φενέρ έφτασε και στο +20, γεγονός που έφερε κάποια χαλάρωση στους παίκτες της και οι Πειραιώτες βρήκαν την ευκαιρία να μειώσουν σε 72-63.

Η ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας με ρεκόρ 18-2, ενώ ο Ολυμπιακός έπεσε στο 12-8, χωρίς αυτό να σημαίνει πως ο στόχος του για να να μπει στην τετράδα απομακρύνθηκε ιδιαίτερα.

Απέναντι, στην καλύτερη αυτή την χρονική περίοδο ομάδα της Euroleague το συγκρότημα του Ντέιβιντ Μπλατ δεν έκανε σχεδόν τίποτα σωστό στο γήπεδο.

Η άμυνα δεν δούλεψε σωστά, η επίθεση σκόραρε με δυσκολία, τα λάθη ήταν πολλά και όπως γίνεται αντιληπτό με τέτοια εικόνα ήταν αδύνατο να σταματήσει η Φενέρ. Οι Τούρκοι επέβαλλαν το... νόμο τους από τα πρώτα λεπτά κι έφτασαν στη νίκη πολύ πιο εύκολα απ΄ ότι θα περίμεναν και οι ίδιοι.

Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να μπει στο παιχνίδι στην τέταρτη περίοδο, όταν εκμεταλλεύτηκε την χαλαρότητα των γηπεδούχων, που στη τρίτη περίοδο προηγήθηκε μέχρι και 21 πόντους, αλλά και τα 5 φάουλ του Γιαν Βέσελι, που αποβλήθηκε στο 34ο. Ήταν όμως αργά...

Από τον Ολυμπιακό ο Γιάνις Τίμα τελείωσε τον αγώνα με 14 πόντους, ενώ άλλους 13 σημείωσε ο Γιάνις Στρέλνιεκς. Κορυφαίος των νικητών ήταν ο πρώην «ερυθρόλευκος», Έρικ Γκριν, με 17 πόντους (4/4 τρίποντα), ενώ στους 16 σταμάτησε ο Κάλινιτς. Πολύ καλός ήταν και ο Κώστας Σλούκας με 12 πόντους.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ