Euroleague: Τραγική εμφάνιση για τον Ολυμπιακό - Σε περιπέτειες για την πρόκριση

Euroleague: Τραγική εμφάνιση για τον Ολυμπιακό - Σε περιπέτειες για την πρόκριση

Απίστευτο διασυρμό γνώρισε στα Κανάρια Νησιά ο Ολυμπιακός από την Γκραν Κανάρια (90-67) και, πλέον, η υπόθεση πρόκριση στα play offs δυσκολεύει πάρα πολύ.

Το... ευχάριστο διάλλειμα απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου, δύο 24ωρα νωρίτερα, όχι μόνο δεν είχε συνέχεια για τους «ερυθρόλευκους», μιας και η παρουσία τους απέναντι στην εκ των ουραγών της βαθμολογίας εξελίχθηκε σε πραγματικό εφιάλτη.

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις απογοητευτικές εμφανίσεις των τελευταίων εννέα αγωνιστικών στην Euroleague, συμπληρώνοντας τις επτά αποτυχίες σε αυτό το διάστημα!

Μετά την αποψινή πανωλεθρία οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται εκτός οκτάδας και θα περιμένουν τους σημερινούς (22.03) αγώνες της Αρμάνι με τον Παναθηναϊκό και της Μπασκόνια με την Ρεάλ Μαδρίτης για να μάθουν εάν θα βρεθούν στην 8η θέση ή, θα πέσουν στην 9η (αυτό θα συμβεί μόνο με νίκη του Παναθηναϊκού στο Μιλάνο και της Μπασκόνια επί της «βασίλισσας»).

Στο 14-14 έφτασε το ρεκόρ της ελληνικής ομάδας, που έχει, πλέον, δύο ματς ακόμη εντός έδρας, με Ζαλγκίρις και Νταρουσάφακα, τα οποία πρέπει να κερδίσει οπωσδήποτε για να προκριθεί. Τυχόν νέα απώλεια θα σημάνει αυτόματα τον αποκλεισμό της από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Αποκαρδιωτική η εικόνα των ερυθρόλευκων στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης. Οι παίκτες τους δεν είχαν ενέργεια, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων (Γουέμπερ, Τουπάν, Πρίντεζης), ήταν άστοιχοι και ουδείς μπορεί να αισθάνεται άνετα σε μια φάση της σεζόν που η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ θα έπρεπε να έχει βρει ρυθμό, ρόλους και χημεία.

Σημαντικές οι απουσίες των Σπανούλη, Στρέλνιεκς και Αγραβάνη, αλλά δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως δικαιολογία για την συνολική εικόνα του Ολυμπιακού στην Gran Canaria Arena.

Κορυφαίος των Ισπανών ήταν ο Έρικσον με 24 πόντους, ενώ οι Βένε και Στρόμπερι έκαναν ζημιά στην άμυνα του Ολυμπιακού με 14 και 13 πόντους ο καθένας.

Από το «ερυθρόλευκο»… ναυάγιο, που μέτρησε 20/40 δίποντα και 4/16 τρίποντα, διασώθηκαν οι Γουέμπερ και Τουπάν με 13 και 12 πόντους αντίστοιχα, με τον Αμερικανό όμως να κάνει και 7 λάθη.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ