Euroleague: Η Φενέρ «έσπασε» την... κατάρα του ΟΑΚΑ

Euroleague: Η Φενέρ «έσπασε» την... κατάρα του ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός έχασε για τρίτη συνεχή φορά στη φετινή Ευρωλίγκα και δεύτερη εντός έδρας, παίζοντας κακό μπάσκετ απέναντι στη Φενέρμπαχτσε, που άδραξε την ευκαιρία για να φύγει νικήτρια από το ΟΑΚΑ με 81-69.


Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν για έκτη φορά σε έντεκα αγώνες, την ώρα που η ομάδα του Ομπράντοβιτς έφτασε στο 10-1, με την πρώτη νίκη της στην Αθήνα στην κανονική περίοδο της διοργάνωσης.

Ταυτόχρονα, η ομάδα της Πόλης έμεινε μόνη στην πρώτη θέση, καθώς λίγη ώρα αργότερα η ΤΣΣΚΑ Μόσχας υπέκυπτε στη Βιτόρια απέναντι στην Μπασκόνια.
Η τακτική του «Ζοτς» απόψε ήταν απλή: η μπάλα κοντά στο καλάθι, όπου τα ψηλά κορμιά των Βέσελι (κυρίως) και Λοβέρν είχαν σαφές πλεονέκτημα απέναντι στους ημίψηλους αντιπάλους τους.

Ο Τσέχος (15 πόντοι, 7 ριμπάουντ, 7 ασίστ) και ο Γάλλος (16 πόντοι, 3 ριμπάουντ, 3 ασίστ) έκαναν καταπληκτική δουλειά και διευκόλυναν το έργο των συμπαικτών τους και ειδικά του Κάλινιτς, που πλήγωσε πολύ τον Παναθηναϊκό με τους 18 πόντους του (4/5 τρίποντα).

Από τους γηπεδούχους, ο Καλάθης της τρίτης περιόδου (14π.), ο Λοτζέσκι και ο Παππάς (από 13π.) προσπάθησαν αρκετά, ενώ εντύπωση προκάλεσε η απόφαση του Τσάβι Πασκουάλ να μη χρησιμοποιήσει τον Λάσμε και τον Παπαγιάννη.

Το μόνο βέβαιο είναι πως ο πρωταθλητής διέρχεται περίοδο ντεφορμαρίσματος και ο Ισπανός τεχνικός θα πρέπει γρήγορα να βρει τη λύση, γιατί η Ευρωλίγκα δεν είναι Α1 και ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει να μείνει πίσω και να τρέχει...

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS