Euroleague: Βαριά ήττα και ψάχνει ένα θαύμα ο Παναθηναϊκός

Euroleague: Βαριά ήττα και ψάχνει ένα θαύμα ο Παναθηναϊκός

Το κάκιστο πρώτο 10λεπτο, η τραγική βραδιά του Νικ Καλάθη (0/11 σουτ και έναν πόντο) και τα πολλά λάθη (15), έφεραν βαριά ήττα για τον Παναθηναϊκό στην Μαδρίτη, όπου που ηττήθηκε με 78-63, για δεύτερη φορά μέσα σε 48 ώρες από την Ρεάλ με και, πλέον, το έργο του για πρόκριση στο Final 4 της Euroleague γίνει εξαιρετικά δύσκολο.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης με ρεσιτάλ τριπόντων στα πρώτο ημίχρονο (6/9) έκανε το 2-0 στη σειρά των play offs και θέλουν ακόμη μία νίκη για να βρεθούν στην καταληκτική φάση της διοργάνωσης, που εφέτος θα διεξαχθεί στην Βιτόρια. Αντίθετα, οι «πράσινοι» επί της ουσίας αναζητούν ένα θαύμα για να «πετάξουν έξω» την «Βασίλισσα».

Η σειρά μεταφέρεται στην Αθήνα, όπου την Μεγάλη Τρίτη (23/04) ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να αφήσει πίσω του τα παιχνίδια της Μαδρίτης και να κάνει το 2-1, εάν θέλει να μείνει «ζωντανός» και να διεκδικήσει την ισοφάριση σε τέταρτο ματς που και αυτό είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων την Μεγάλη Πέμπτη (25/04).

Ο Παναθηναϊκός ήταν πάρα πολύ κακός στο πρώτο 10λεπτο, διάστημα στο οποίο υπέπεσε σε 4 λάθη, ενώ οι παίκτες του υπέφεραν για να βάλουν καλάθι. Το 21-8 της πρώτης περιόδου καταδεικνύει τη διαφορά των δύο ομάδων, με τους γηπεδούχους να «τα βάζουν όλα». 

Προς στιγμή τα πράγματα πήγαν να ξεφύγουν στο ξεκίνημα της 2ης περιόδου, όταν η Ρεάλ ξέφυγε ακόμη και με +16, ωστόσο, με την είσοδο του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο παρκέ οι «πράσινοι» βρήκαν ενέργεια και παρά το τραγικό βράδυ του Καλάθη (0/7 σουτ, 3 λάθη και μόλις ένα πόντο από βολή) κατάφεραν να ρίξουν τη διαφορά σε μονοψήφιο νούμερο (35-26 σκορ πρώτου ημιχρόνου).

Τα λάθη συνεχίστηκαν για τον Παναθηναϊκό και στο 3ο δεκάλεπτο, όταν μέσα σε 3 λεπτά έφτασε τα 11. Ο Καλάθης συνέχισε να μην βρίσκει στόχο (0/8 σουτ) και η Ρεάλ ξέφυγε και πάλι με 45-33 χάρις στο τρίποντο του Τέιλορ. 

Ο «μαέστρος» του Παναθηναϊκού συνέχισε στον ίδιο ρυθμό (0/11 σουτ) και η Ρεάλ με τον Τέιλορ έκανε το 52-37 περίπου 3 λεπτά πριν το τέλος της 3ης περιόδου. Οι «πράσινοι» έδειχναν να μην μπορούν να παρακολουθήσουν τους αντιπάλους τους...

Η διαφορά μετά το 14ο λάθος των παικτών του Παναθηναϊκού ανέβηκε στο +19 για την Ρεάλ (56-37) και λίγο αργότερα στο +21, και κάπου εκεί όλα είχαν τελειώσει, με την τελευταία περίοδο να αποκτά διαδικαστικό χαρακτήρα. 

Κορυφαίος της Ρεάλ ήταν ο Καμπάσο με 13 πόντους, 9 ασίστ και 7 ριμπάουντ, ενώ ο ΝτεΣον Τόμας με 13 πόντους και ο Κιλπάτρικ με 10 διασώθηκαν από τον Παναθηναϊκό.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ