Euroleague: 18 οι ομάδες από τη νέα σεζόν

Euroleague: 18 οι ομάδες από τη νέα σεζόν

Η αύξηση των ομάδων που συμμετέχουν στην Euroleague, από 16 σε 18, επικυρώθηκε στη διάρκεια της γενικής συνέλευσης της διοργανώτριας αρχής, η οποία για πρώτη φορά έγινε εκτός Ισπανίας.

Στο Τελ Αβιβ τα 11 μέλη που εκπροσώπησαν τις ομάδες ψήφισαν υπέρ της αύξησης, αρχής γενομένης τη σεζόν 2019-2020. Παράλληλα, απονεμήθηκε στον ισχυρό άνδρα της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Σιμόν Μιζράχι ο τίτλος τιμής ως «θρύλος της διοργάνωσης.»

Μία ακόμη σημαντική απόφαση που πάρθηκε αφορά την οριστικοποίηση της παρουσίας της Βιλερμπάν τα επόμενα δύο χρόνια στην Euroleague (2019-21), ενώ δόθηκε κλειστό διετές συμβόλαιο στην Μπάγερν Μονάχου (2019-2021).

Αυτό σημαίνει πως ακόμη και στην περίπτωση που οι Βαυαροί δεν κατακτήσουν τον τίτλο στην Γερμανία σε αυτό το διάστημα, τότε στη Euroleague θα αγωνίζονται δύο γερμανικές ομάδες, η Μπάγερν και η πρωταθλήτρια Γερμανίας.

Τις ελληνικές ομάδες εκπροσώπησαν, ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ  Ολυμπιακός, Χρήστος Σταυρόπουλος και ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Μάνος Παπαδόπουλος.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ