Επιβλητική νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ

osfpaokbasketpylaia

Η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ ήταν, πέραν του αγώνα που έχει να δώσει στο ΟΑΚΑ, το πιο δύσκολο εμπόδιο του Ολυμπιακού στην τελική ευθεία της Α1. Εστω και χωρίς τον τραυματία Βασίλη Σπανούλη, όμως, οι "ερυθρόλευκοι" έκαναν επίδειξη δύναμης στην Πυλαία, που είχε κόσμο και ενθουσιασμό αφού πριν το τζάμπολ αποθεώθηκε η κυπελλούχος ομάδα βόλεϊ ανδρών, πέρασαν με νίκη 88-72 και παρέμειναν φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κανονική περίοδο.

Ο Ολυμπιακός επέβαλε από την αρχή του αγώνα το ρυθμό του, πήρε από νωρίς διψήφια διαφορά πόντων και τη διατήρησε μ΄έχρι τέλους χωρίς να απειληθεί σε κανένα σημείο από τον ΠΑΟΚ. Το δυσάρεστο για την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου ήταν ότι τραυματίστηκε ένας ακόμα παίκτης, ο Ολιβερ Λάφαγιετ, ο οποίος πάτησε άσχημα το πόδι του και όλοι περιμένουν να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του.

Ο Λοτζέσκι με 15 πόντους και ο Πρίντεζης με 14 "οδήγησαν" επιθετικά τον Ολυμπιακό, ο Λάνγκφορντ με 19 ήταν ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ