Μεγάλα επεισόδια στον τελικό του κυπέλλου χάντμπολ

pylaiaepisodia

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε το κλειστό γήπεδο της Πυλαίας κατά τη διάρκεια του τελικού αγώνα για το κύπελλο χάντμπολ μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ. Στο 17ο λεπτό του αγώνα  κι ενώ ο ΠΑΟΚ ήτα μπροστά στο σκορ με 8-7, μπήκαν στο γήπεδο οι 500 οπαδοί της ΑΕΚ που είχαν καθυστερήσει λόγω των αστυνομικών ελέγχων στις θύρες. Μόλις εμφανίστηκαν, άρχισε ανταλλαγή φωτοβολίδων με αυτούς του ΠΑΟΚ, αφού προφανώς οι έλεγχοι έγιναν για τα μάτια του κόσμου. Η κατάταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο και οι δύο ομάδες με τους διαιτητές αποσύρθηκαν στα αποδυτήρια.

Υπήρξε εντολή για εκκένωση του γηπέδου, κάτι τέτοιο δε συνέβαινε, ακολούθησαν φήμες περί οριστικής διακοπής του αγώνα, όμως μετά από πολλές διαβουλεύσεις και με τις δύο ομάδες να εκφράζουν την επιθυμία τους να αγωνιστούν, οι οπαδοί αποχώρησαν και αυτή την ώρα, λίγο μετά τις 17.30, το παιχνίδι αναμένεται να συνεχιστεί από το σημείο που διακόπηκε.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ