Έλυσαν τη συνεργασία τους Παναθηναϊκός και Τσάβι Πασκουάλ

Έλυσαν τη συνεργασία τους Παναθηναϊκός και Τσάβι Πασκουάλ

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό ο Τσάβι Πασκουάλ, μετά και την χθεσινή βαριά ήττα και κακή εμφάνιση με την Ρεάλ Μαδρίτης στην Ισπανία για την Euroleague.

Οι παράγοντες του Πρωταθλητή Ελλάδας αποφάσισαν να προχωρήσουν σε μια μεγάλη αλλαγή μετά την άσχημη εικόνα το τελευταίο διάστημα και τις πολλές ήττες εκτός έδρας και τελικά αυτή αφορούσε τον προπονητή της ομάδας, ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα τον Οκτώβριο του 2016 και μετά από την κατάκτηση δύο Πρωταθλημάτων και ενός Κυπέλλου αναζητεί τον επόμενο σταθμό της προπονητικής του καριέρας.

Ο Καταλανός προπονητής είχε χάσει εδώ και καιρό την καλή επικοινωνία που είχε χτίσει με τους αθλητές του, δεν βρήκε λύσεις στα αγωνιστικά προβλήματα του Παναθηναϊκού και από τη στιγμή που η οκτάδα άρχισε να γίνεται όλο και πιο δύσκολος στόχος, αποφασίστηκε να απομακρυνθεί από το πόστο του παρά το γεγονός ότι το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται στο τέλος της τρέχουσας σεζόν. Προπονητής έως το τέλος της σεζόν θα είναι ο Γιώργος Βόβορας.

Με ανακοίνωση της η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε για τη λύση της συνεργασίας με τον Τσάβι Πασκουάλ τον οποίο χαρακτηρίζει «Κύριο» και «παντοτινό φίλο του συλλόγου»

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «πράσινης» ΚΑΕ: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον ΚΥΡΙΟ Τσάβι Πασκουάλ, έναν εξαιρετικό άνθρωπο και επαγγελματία. Η διοίκηση της ΚΑΕ συμφώνησε με τον κ. Πασκουάλ πως το καλύτερο δυνατό για την ομάδα είναι να χωρίσουν φιλικά οι δρόμοι τους. Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Τσάβι Πασκουάλ για όσα προσέφερε στην ομάδα μας τα δύο αυτά χρόνια και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του. Θα είναι πάντα ένας φίλος του Συλλόγου μας.».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ