"Εφυγαν" τα εισιτήρια και... έρχεται ο Τζιμπούρ στην ΑΕΚ

aekoures

Ο ορισμός από την ΕΠΟ του επαναληπτικού προημτιελικού κυπέλλου της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό για την Τετάρτη 11/5 προκάλεσε... παροξυσμό στους οπαδούς του "Δικέφαλου". Τεράστιες ουρές σχηματίστηκαν σήμερα από το πρωί στον χώρο διάθεσης των εισιτηρίων, στα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ και μέσα σε λίγες ώρες πουλήθηκαν όλα, σε συνδυασμό και με την ηλεκτρονική τους διάθεση. Ολα δείχνουν ότι την ερχόμενη Τετάρτη το ΟΑΚΑ θα έχει 56.000 ανρώπους, με κοινό τους όραμα την πρόκριση στα ημιτελικά.

Στο μεταξύ το όραμα του Δημήτρη Μελισσανίδη για την επόμενη χρονιά και με δεδομένη την επάνοδο στη μεγάλη κατηγορία, φαίνεται πολύ μεγάλο. Ο ηγέτης της ΑΕΚ φέρεται αποφασισμένος να κάνει μεταγραφές που θα επιτρέψουν στην ομάδα του να διεκδικήσει πρωτάθλημα από την πρώτη χρονιά. Ο Ράφικ Τζιμπούρ αποκάλυψε ότι είναι έτοιμος να επιστρέψει στην ΑΕΚ με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο Αλγερινός γκολτζής έχει ήδη συμφωνήσει με τον Μελισσανίδη.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ