Εύκολα ο Παναθηναϊκός τον Εργοτέλη στην Κρήτη [video]

paopanigiriergotel

Την όγδοη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός που πέρασε με άνεση από το Παγκρήτιο νικώντας τον Εργοτέλη με 2-0. Με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου βρίσκεται σήμερα στην κορυφή της βαθμολογίας με τρεις βαθμούς περισσότερους από τον Ολυμπιακό, όμως αφ' ενός οι "ερυθρόλευκοι" έχουν δύο παιχνίδια λιγότερα, στην Κομοτηνή με τον Πανθρακικό που δεν έγινε την περασμένη εβδομάδα και το αυριανό εντός με την Ξάνθη, αφ' ετέρου δεν υπολογίζεται το -3 που έχει επιβληθεί στον Παναθηναϊκό, μέχρ να βγει η απόφαση της έφεσης, μέσα στην εβδομάδα.

Η ουσία βέβαια για τον Παναθηναϊκό είναι ότι έκανε μια πειστική εμφάνιση και παραμένει στη διεκδίκηση του τίτλου. Το παιχνίδι κρίθηκε στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου ημιχρόνου, όταν ο Μπεργκ στο 30'[ και ο Ατζαγκούν δέκα λεπτά αργότερα πέτυχαν τα δύο γκολ του Παναθηναϊκού, τα οποία υπερασπίστηκε χωρίς ιδιαίτερο κόπο απέναντι σε έναν ακίνδυνο αντίπαλο στο δεύτερο ημίχρονο.

https://www.youtube.com/watch?v=8B-2lNegkK8

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ