Μεγάλο "διπλό" η Κέρκυρα, νίκες για Καλλονή και Ξάνθη

kerkyrapanigiriko

Η Κέρκυρα πέτυχε τη μεγάλη έπληξη της 27ης αγωνιστική στη Superlague επικρατώνας μέσα στο Αγρίνιο με 1-0 επί τουΠαναιτωλικού. Ο Γκεβόρκ Γκαζαριάν στο 17' πέτυχε το γκολ για την Κέρκυρα, το οποίο στη συνέχεια δεν κατάφερε να απαντήσει ο Παναιτωλικός, έτσι οι "φαίακες" έφτασαν τους 34 βαθμούς και σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό εξασφάλισαν την παραμονή τους στην κατηγορία.

Στου ίδιους βαθμούς και κατά πάσα πιθανότητα στον ίδιο στόχο έφτασε και η Καλλονή με το εντός έδρας 1-0 επί του Πανιώνιου. Το αποτέλεσμα αφήνει με πίκρα τους Νεοσμυρνιώτες που έχασαν σωρεία μεγάλων ευκαιριών στο πρώτο ημίχονο, αλλά τελικά έφυγαν ηττημένοι και παραμένουν με το άγχος του υποβιβασμού. Το γκολ πέτυχε στο 79' ο Πετρόπουλος, ο οποίος σε δεύτερο συνεχόμενο ματς με δικό του γκολ δίνει τους τρεις βαθμούς στην Καλλονή και αποδεικνύεται η πλέον επιτυχημένη μεταγραφή της χειμερινής περιόδου.

Στην Κρήτη τέλος, η φορμαρισμένη Ξάνθη νίκησε με 1-0 τον ΟΦΗ χάρη σε γκολ του Παντελή Καπετάνου στο 65'. Με αυτό το αποτέλεσμα η Ξάνθη πλησίασε σε απόσταση δύο βαθμών τις θέσεις των πλέι οφ, ενώ ο ΟΦΗ των πολλών προβλημάτων βλέπει και στην πράξη ότι δεν μπορεί να αποφύγει τον υποβιβασμό.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ