Διεκόπη λόγω σοβαρών επεισοδίων το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ [Video]

Διεκόπη λόγω σοβαρών επεισοδίων το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ [Video]

Ανεξέλεγκτη η κατάσταση στο ΟΑΚΑ με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να διακόπτουν ξανά το ματς καθώς έξω από το γήπεδο οι συγκρούσεις με την αστυνομία είναι σφοδρές ενώ και μέσα στον γήπεδο υπάρχει είσοδο οπαδών που αλωνίζουν στο ταρτάν! Ο Γερμανός διαιτητής στο 70΄ διέκοψε το ντέρμπι και έστειλε άμεσα τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια καθώς πια υπήρχε σοβαρός κίνδυνος.

Είναι η δεύτερη διακοπή μετά το τρομερό επεισόδιο με το ντου στου 5ο λεπτό από οπλισμένους με μαχαίρι χούλιγκαν που οδήγησε σε διακοπή 8 λεπτών. Τώρα πια η κατάσταση έχει ξεφύγει και με την δεύτερη διακοπή και τις συνθήκες που επικρατούν δεν μπορεί να ξαναρχίσει το παιχνίδι.

Είναι χαρακτηριστικό πως οι οπαδοί που βολτάρουν έχουν πάρει μέχρι και τα σημαιάκια.

Οι χούλιγκαν του Παναθηναϊκού με το προηγήθηκε ο Ολυμπιακός στο σκορ άρχισαν τα σοβαρά επεισόδια κάνοντας επίθεση στα ΜΑΤ με βόμβες μολότοφ για να δεχθούν δακρυγόνα.

Χαρακτηριστικό της ανεξέλεγκτης κατάστασης είναι πως οπαδοί του Παναθηναϊκού που πήδηξαν στον αγωνιστικό χώρο για να κάνουν τον γύρω και να γλιτώσουν τα χημικά και το ξύλο αστυνομίας χούλιγκαν, δέχονται βροχή από αντικείμενα από τους οπαδούς στις άλλες θύρες!

Μετά από περίπου 20 λεπτά επεισοδίων το ΟΑΚΑ έχει αδειάσει.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ