Δεν πέρασε ούτε φέτος από την Λαμία ο Παναθηναϊκός

Δεν πέρασε ούτε φέτος από την Λαμία ο Παναθηναϊκός

Η παράδοση που θέλει τον Παναθηναϊκό να μην μπορεί να νικήσει την Λαμία εκτός έδρας συνεχίστηκε και το 2019.

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League οι «πράσινοι» αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ, 1-1, με το συγκρότημα της Φθιώτιδας, αποτέλεσμα που είναι απόλυτα δίκαιο με βάση την εικόνα των δύο ομάδων. Ήταν η πέμπτη φορά που το «τριφύλλι» αντιμετώπισε τη Λαμία εκτός έδρας από το 2017 και μόλις η δεύτερη ισοπαλία που πήρε, ενώ μετρά και 3 ήττες. 

Ο Παναθηναϊκός σε καμία περίπτωση δεν έδειξε το πρόσωπο που είχε στα περισσότερα φιλικά του καλοκαιριού και ιδιαίτερα στο τελευταίο με τη Ξάνθη, ήταν υποφερτός στο πρώτο μέρος και πολύ κακός στο δεύτερο, ενώ η Λαμία κατάφερε να εκμεταλλευτεί το τραγικό λάθος της άμυνας των «πρασίνων» και του Διούδη και να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στο ξεκίνημα του εφετινού «μαραθωνίου».

Πολλά προβλήματα στην ανάπτυξη, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, παρουσίασε η ομάδα του Γιώργου Δώνη. Απέναντι στην πίεση των γηπεδούχων, οι παίκτες του Δώνη δεν μπορούσαν να βρουν τους διαδρόμους για να μπουν στην περιοχή του Βελλίδη, έκαναν πολλά λάθη στη μεσαία γραμμή και οι περισσότεροι εξ αυτών βρέθηκαν σε κακή μέρα.

Σε ματς που δεν είχε ούτε μία «καθαρή» ευκαιρία μπροστά από τις δύο εστίες, η ομάδα του Αντωνίου πήρε το προβάδισμα στο 20ό λεπτό με το πλασέ του Ρόμανιτς στην άδεια εστία, σε φάση που η άμυνα του Παναθηναϊκού «κοιμήθηκε» από το ελεύθερο του Βελίδη, ενώ ο Διούδης έκανε την... έξοδο του Μεσολογγίου.

Οι «πράσινοι» κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση στο 35΄ με το πέναλτι του Μακέντα, το οποίο δόθηκε μετά την εξέταση του VAR (για πρώτη φορά έγινε η χρήση του video assistant referee στη Super League) σε χέρι του Πλιάτσικα. 

Στο δεύτερο μέρος παίχτηκε πολύ κακό ποδόσφαιρο, με αλεπάλληλα λάθη από τους παίκτες και των δύο ομάδων, κυρίως από αυτούς του Παναθηναϊκού κι ως εκ τούτου το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται απόλυτα δίκαιο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ