Δεν «καθάρισε» το ματς και το «πλήρωσε» στο 94’ ο Παναθηναϊκός

Δεν «καθάρισε» το ματς και το «πλήρωσε» στο 94’ ο Παναθηναϊκός

Ο Ζίφκοβιτς και η αναποτελεσματικότητα των παικτών του Παναθηναϊκού στο β’ μέρος, δεν επέτρεψαν στους «πράσινους» να πάρουν τη νίκη επί της Ξάνθης στο ΟΑΚΑ.

Μία απερίσκεπτη ενέργεια του Μαυρομμάτη στο 94’ έδωσε τη δυνατότητα στους Ακρίτες να φύγουν αήττητοι από το Μαρούσι (2-2), με τους γηπεδούχους να τα βάζουν με τον διαιτητή Ευαγγέλου να υποδείξει πέναλτι στο κράτημα του νεαρού αμυντικού του «τριφυλλιού» πάνω στον Κάστρο.

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη, μετά από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο, στο οποίο βρέθηκε πίσω στο σκορ από το γκολ του Κάστρο, ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση της στην επανάληψη, έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο, αλλά «πλήρωσε» την ανικανότητα της να « καθαρίσει» το ματς μετά το 2-1. 

Πολλές χαμένες κλασικές ευκαιρίες, δοκάρι και την Ξάνθη... απούσα από το γήπεδο, ωστόσο, η ομάδα του Ράσταβατς στάθηκε τυχερή κι έφυγε με το βαθμό από το ΟΑΚΑ. 

Σε αυτό το σημείο δεν θα πρέπει να μην αναφερθούμε στην απίστευτη εμφάνιση του γκολκίπερ της Ξάνθης, Ζίφκοβιτς, ο οποίος σε τουλάχιστον τέσσερις περιπτώσεις και σε ανεπανάληπτα τετ-α-τετ με τους παίκτες του Παναθηναϊκού έκανε σωτήριες επεμβάσεις και κράτησε όρθια την ομάδα του έως το φινάλε.

Ο Μπουζούκης με ωραίο σουτ στο 48’ ισοφάρισε για τους «πράσινους», ενώ ανήμερα της ανακοίνωσης της ανανέωσης της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό, ο Κολοβέτσιος έδωσε προβάδισμα με 2-1 λίγο πριν το 70’ . 

Στις καθυστερήσεις η ανόητη ενέργεια του Μαυρομμάτη έφερε το πέναλτι με το οποίο οι φιλοξενούμενοι διαμόρφωσαν το τελικό 2-2 με το δεύτερο γκολ του Κάστρο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS