Champions League: «Λευκές» ισοπαλίες σε Λίβερπουλ και Γαλλία

Champions League: «Λευκές» ισοπαλίες σε Λίβερπουλ και Γαλλία

Με... σεμιναριακή άμυνα, η Μπάγερν απέσπασε «λευκή» ισοπαλία στο «Άνφιλντ» απέναντι στην Λίβερπουλ (0-0), στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για τους «16» του Champions League.

Οι «Βαυαροί» είχαν «διαβάσει» άψογα τον τρόπο παιχνιδιού των «κόκκινων» και με διαρκές πρέσινγκ κατάφεραν να κλείσουν τους διαδρόμους προς την εστία του Νόιερ. Πλέον, όλα θα κριθούν στη ρεβάνς της 13ης Μαρτίου στην «Αλιάνζ Αρένα» του Μονάχου, όπου η ομάδα του Νίκο Κόβατς θα έχει τον πρώτο λόγο.

Εάν εξαιρέσει κανείς ένα 15λεπτο στο πρώτο μέρος και περίπου πέντε λεπτά στο ξεκίνημα της επανάληψης, οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ δεν βρήκαν κενούς διαδρόμους για να απειλήσουν την εστία του Νόιερ.

Είχαν τη μεγάλη ευκαιρία του Μανέ πριν το ημίωρο για να πάρουν το προβάδισμα, αλλά σε γενικές γραμμές εγκλωβίστηκαν από την εξαιρετική άμυνα των Βαυαρών.

Όπως και το 1981 έτσι και σήμερα η πρώτη επίσκεψη της Μπάγερν στην έδρα της Λίβερπουλ τελείωσε χωρίς τέρματα κι έτσι όλα θα ξεκαθαρίσουν επί γερμανικού εδάφους.

Οι «κόκκινοι» του Γιούργκεν Κλοπ διατήρησαν για 21ο ευρωπαϊκό ματς το αήττητο της έδρας τους, καθώς την τελευταία φορά που ηττήθηκαν ήταν τον Οκτώβριο του 2014 από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Λιόν άντεξε απέναντι στην Μπαρτσελόνα στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση των «16» του Champions League και μετά το τελικό 0-0 τα πάντα θα κριθούν στη ρεβάνς της 13ης Μαρτίου στο «Νόου Καμπ» της Βαρκελώνης.

Οι «λιονέ» μπορεί να απέτυχαν να κερδίσουν για πρώτη φορά την Μπαρτσελόνα μετά από 7 συναντήσεις στο «σπίτι» τους, ωστόσο, το τελικό αποτέλεσμα απέναντι στους Καταλανούς μόνο άσχημο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί και τα πάντα θα κριθούν στην Βαρκελώνη.

Από την άλλη, η ομάδα του Βαλβέρδε διατήρησε ανέπαφη την εστία της σε τέταρτο εκτός έδρας ματς, ωστόσο, ο Λουίς Σουάρες έμεινε και πάλι μακριά από το σκοράρισμα, όπως και ο Μέσι, οπότε η «Μπαρτσα» θα επιδιώξει να το κάνει στην έδρα της και να προκριθεί.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ