Βγήκαν τα ζευγάρια των πλέι οφ της Α1 μπάσκετ

esake

Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ ολοκληρώθηκε, για την ακρίβεια θα ολοκληρωθεί αύριο με τον αδιάφορο βαθμολογικά αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Απόλλωνα Πάτρας και πλέον έγιναν γνωστά τα ζευγάρια της πρώτης φάσης των πλέι οφ.

Ο πρώτος Ολυμπιακός θα παίξει με τον Κόροιβο Αμαλιάδας ο οποίος στην πρώτη του χρονιά στην Α1 έκανε εντυπωσιακό φίνις και πήρεστο νήμα την όγδοη θέση. Ο Κόροιβος νίκησε σήμερα στην έδρα του τον Κολοσσό με 81-73 και άφησε εκτός πλέι οφ τον ΚΑΟΔ που έχασε στην έδρα του από την ΑΕΚ με 77-66. 

Η ΑΕΚ παρότι νίκησε, έμεινε πέμπτη αφού ο Αρης πήρε μεγάλη νίκη μέσα στο Ρέθυμνο με σκορ 69-66 και έτσι κράτησε την τέταρτη θέση. Αρης κι ΑΕΚ συγκροτούν ζευγάρι στην πρώτη φάση με τον Αρη να έχει πλεονέκτημα έδρας.

Το ηττημένο Ρέθυμνο έμεινε έκτο και θα το αντιμετωπίσει ο τρίτος ΠΑΟΚ ο οποίος σήμερα έκανε επίδειξη δύναμης επί των Τρικάλων και τα νίκησε με 105-73. Το τέταρτο ζευγάρι είναι μεταξύ του δεύτερου Παναθηναϊκού και του Κολοσσού που τερμάτισε έβδομος.

Στην Α2 είχαν ήδη υποβιβαστεί η Ελευσίνα και ο Πανιώνιος τον οποίο νίκησε σήμερα και η Κηφισιά με 98-89.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ