"Αβολη" ισοπαλία για Εργοτέλη και Πανιώνιο

ergotelispanionios

Εργοτέλης και Πανιώνιος αναδείχτηκαν ισόπαλοι 2-2 στην Κρήτη σε εξ αναβολής παιχνίδι πρωταθλήματος και ουδείς έμεινε ευχαριστημένος από τον ένα βαθμό που πήρε. Ο μεν Εργοτέλης επειδή για να προλάβει το τρένο της παραμονής χρειάζεται νίκες στην έδρα του με αντιπάλους που έχουν τον ίδιο στόχο, ο δε Πανιώνιος επειδή προηγήθηκε με 2-0 αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει το υπέρ του σκορ.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 5' με αυτογκόλ του Τζανακάκη ο οποίος προσπάθησε να διώξει τη μπάλα μετά από σουτ του Φούντα αλλά την έστειλε στα δίχτια της ομάδας του. Στο 29' ο Φούντας... δε χρειάστηκε βοήθεια και έστειλε ο ίδιος τη μπάλα στην εστία των γηπεδούχων διαμορφώνοντας το 0-2.

Στο 38' ο Ουλά ξανάβαλε τον Εργοτέλη στο παιχνίδι ευστοχώντας σε πέναλτι που δεν υπήρχε και καταλόγισε λανθασμένα ο διαιτητής Μήτσιος. Στο 73' ήρθε η ισοφάριση με τον Ολαϊτάν και με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται εκ νέου υποστηρίζοντας ότι η μπάλα δεν πέρασε τη γραμμή μετά την απόκρουση του τερματοφύλακά τους.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ