Ασημένιοι Στεφανίδη και Μάστορας στο Πανευρωπαϊκό!

mastoras

 

Η Κατερίνα Στεφανίδη στο άλμα επί κοντώ και ο Αντώνης Μάστορας στο άλμα εις ύψος ανέβηκαν στο βάθρο και έφεραν τα πρώτα ελληνικά μετάλλια στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου που διεξάγεται στην Πράγα.

Η Στεφανίδη πέρασε τα 4.75 με τη δεύτερη προσπάθειά της και στη συνέχεια άφησε το 4.80 το οποίο πέρασε η χρυσή νικήτρια Αντζέλικα Σιντόροβα, προκειμένου να επιχειρήσει σε μεγαλύτερο ύψος για να πάρει αυτή την πρώτη θέση. Δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερε κι έτσι έμεινε με το ασημένιο μετάλλιο.

Στο ίδιο άθλημα, η Νικόλ Κυριακοπούλου η οποία επίσης είχε βλέψεις για μετάλλιο, έμεινε τελικά στην πέμπη θέση αποτυγχάνοντας τρεις φορές στα 4.60.

Ο Αντώνης Μάστροας είχε κατακτήσει το δικό του ασημένιο μετάλλιο λίγη ώρα νωρίτερα. Ο Ελληνας πρωταθλητή του άλματος σε ύψος, με επίδοσης 2.31 που αποτελεί και ατομικό του ρεκόρ, μοιράστηκε τη δεύτερη θέση με τον Ιταλό Τσεζάνι, ενώ ο πρώτος Ρώσος Τσιπλάκοφ είχε επίσης την ίδια επίδοση, αλλά την πέρασε με την πρώτη προσπάθεια, ενώ οι άλλοι δύο με τη δεύτερη.

Ο Μάστορας επιχείρησε ύστερα και στα 2.33 για να πάρει το χρυσό μετάλλιο, αλλά απέτυχε.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ