Αποκλείστηκε ο Ολυμπιακός από τη Ντίπρο [videos]

osfpdniproentos

Η ήττα με 2-0 στον πρώτο αγώνα αποδείχτηκε ανυπέρβλητο εμπόδιο για τον Ολυμπιακό ο οποίος αποχαιρέτισε απόψε την Ευρώπη με το ισόπαλο 2-2 απέναντι στην ουκρανική Ντίπρο.

Οι "ερυθρόλευκοι" άρχισαν με εντυπωσιακό τρόπο τον αγώνα, έχασαν μια τεράστια ευκαιρία με τον Μήτρογλου και ο ίδιος παίκτης στο 14' άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-0 και δίνοντας ελπίδες. Στο 22' όμως η τραγική για ένα ακόμα παιχνίδι άμυνα του Ολυμπιακού ολιγώρησε μετά από εκτέλεση φάουλ και ο Φεντέφσκι με δύο κεφαλιές, ανενόχλητος μπροστά από τον Ρομπέρτο που απέκρουσε την πρώτη, ισοφάρισε σε 1-1.

Πλέον ο Ολυπιακός χρειαζόταν τρία γκολ για να προκριθεί και ήταν λογικό να επέλθει η απογοήτευση. Παρ' όλα αυτά συνέχισε να παλεύει, ακόμα και παίζοντας από το 57' με δέκα παίκτες λόγω απευθείας αποβολή του Μιλιβόγιεβιτς. Στο 89' ο Ντομίνγκες κέρδισε πέναλτι και το εκτέλεσε ο ίδιος εύστοχα κάνοντας το 2-1, όμως ούτε τη νίκη γοήτρου μπόρεσε να κρατήσει ο Ολυμπιακός αφού στο 92' άλλη μια ολιγωρία της άμυνας επέτρεψε στον Κάλινιτς να ισοφαρίσει στο τελικό 2-2.

Το 1-0 του Ολυμπιακού με τον Μήτρογλου.
https://www.youtube.com/watch?v=5bzgNce1J6g


H πρώτη ισοφάριση της Ντίπρο με τον Φεντέφσκι.
https://www.youtube.com/watch?v=nat6WcHcDn4

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ