Άντεξε στο ΟΑΚΑ και περιμένει Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ

Άντεξε στο ΟΑΚΑ και περιμένει Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ

Ισοπαλία, που με βάση την εξέλιξη του αγώνα θα μπορούσε να θεωρηθεί νίκη, πήρε ο ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ. Το ντέρμπι των «Δικεφάλων» έληξε 1-1 αλλά ο βαθμός ήταν πολύτιμος για τους Θεσσαλονικείς, καθώς έπαιξαν με παίκτη λιγότερο από το 32ο λεπτό λόγω της αποβολής του Ζαμπά.


Η διαφορά του πρωτοπόρου από τον Ολυμπιακό μειώθηκε στους 6 βαθμούς, ενώ την επόμενη (20ή) αγωνιστική ο ΠΑΟΚ περιμένει τους «ερυθρόλευκους» στην Τούμπα για το ντέρμπι τίτλου.

Στο 10΄ ο Ελ Καντουρί εκτέλεσε κόρνερ, ο Βαρέλα έπιασε την κεφαλιά και ο Μαουρίσιο έστειλε από κοντά την μπάλα στα δίχτυα, αφού η άμυνα της ΑΕΚ αδράνησε.
Τα πάντα άλλαξαν όμως λίγο μετά τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου, όταν διαφοροποιήθηκαν οι αριθμητικές ισορροπίες. Ο Ζαμπά δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Χουλτ και αποβλήθηκε στο 32΄.

Μια αυστηρή απόφαση του Δανού διαιτητή, ο οποίος λίγο νωρίτερα (20΄) είχε κάνει ακόμα ένα λάθος, όταν δεν καταλόγισε πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ σε χέρι του Σακχόφ στην περιοχή του Πασχαλάκη.

Οι γηπεδούχοι είχαν συνεχώς τη μπάλα στα πόδια τους, αλλά δεν έβρισκαν τον τρόπο να διασπάσουν την οργανωμένη άμυνα του ΠΑΟΚ. Μονοδιάστατη η μέθοδος «απειλής» με το παιχνίδι να μεταφέρεται στα πλάγια και συνεχόμενες σέντρες που εξουδετέρωναν εύκολα οι Βαρέλα, Κρέσπο.

Αρκούσε όμως μια στιγμή για να αλλάξουν τα πάντα. Στο 74΄ ο Λιβάγια σέντραρε από δεξιά και ο Πόνσε με κεφαλιά έβαλε τη σφραγίδα του και σε αυτό το ματς. Το ντέρμπι ξεκινούσε από την αρχή για ένα «καυτό» 20λεπτο.

Με τη βοήθεια 35.000 φίλων της η ΑΕΚ πίεσε για την ανατροπή και κάθε λεπτό που περνούσε οι παίκτες της έδειχναν να το πιστεύουν πιο πολύ. Πλησίασε με προβολή του Τσιγκρίνσκι στο 85΄ και κεφαλιά του Κρίστιτσιτς στο 90΄ αλλά η μπάλα έφυγε άουτ και ο ΠΑΟΚ διατήρησε το αήττητό του.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 26|04|24 15:51

Mercedes-Benz GLC 220d ... The best or nothing [test]

 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ