Η Αννα Κορακάκη περιέγραψε τις τριτοκοσμικές συνθήκες στις οποίες έκανε προπόνηση - Παρέα με ποντίκια

Η Αννα Κορακάκη περιέγραψε τις τριτοκοσμικές συνθήκες στις οποίες έκανε προπόνηση - Παρέα με ποντίκια

Για τις άθλιες συνθήκες που προπονούνταν για χρόνια στη Δράμα μίλησε η Αννα Κορακάκη.

Η δύο φορές ολυμπιονίκης στην σκοποβολή, μίλησε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μεσάνυχτα», αναφέροντας μεταξύ άλλων πως αναγκαζόταν ορισμένες φορές να κάνει προπονήσεις παρέα με… ποντίκια!

«Όταν άρχισα, οι συνθήκες στα σκοπευτήρια ήταν πολύ κακές - ακόμα και μετά το Ρίο. Ηταν τέτοιες οι συνθήκες που πολλές φορές δεν μπορούσα να βγάλω την προπόνηση. Δεν με ένοιαζε πώς ήταν, ειλικρινά. Δεν με ένοιαζε! Να στάζουν τα ταβάνια, να παγώνω, να βγαίνουν τα ποντίκια. Δεν με ένοιαζε. Ηθελα να είμαι εγώ, ο πάγκος μου και ο στόχος μου απέναντι. Δεν με ένοιαζε το γύρω-γύρω, να έπεφταν οι τοίχοι», είπε χαρακτηριστικά η Κορακάκη που πρόσφατα ισοφάρισε το παγκόσμιο ρεκόρ της στο Βελιγράδι και διηγήθηκε ένα ακόμη περιστατικό:

«Θυμάμαι ότι καίγαμε καμιά φορά στα βαρέλια -για τα χέρια μου κυρίως, για να έχω την αίσθηση του όπλου και της σκανδάλης- χρησιμοποιημένους στόχους και ξύλα. Επειδή όμως είχε υγρασία εκεί μέσα και ό,τι καίγαμε, έβγαζε έναν πολύ μαύρο καπνό και γέμιζε όλος ο χώρος γιατί δεν είχε και από πουθενά να φύγει. Ετσι ανεβαίναμε πάνω διότι ήταν υπόγειο. Ανοίγαμε την πόρτα για να φύγει η κάπνα και έκανε κάνα μισάωρο και μ' έπιαναν τα αναπνευστικά μου, γιατί είχα θέματα. Ανεβαίναμε στο αμάξι που ήταν παρκαρισμένο στον δρόμο, το ανάβαμε για να ζεσταθώ λίγο για να ξανακατέβω και να συνεχίσω», είπε χαρακτηριστικά η αθλήτρια.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS