Ανέβαλε την ευθανασία για να δει την αγαπημένη του ομάδα [εικόνες+video]

efthanasia1

Ρίγη συγκίνησης έχει προκαλέσει στο Βέλγιο, αλλά και σε ολόκληρο το κόσμο που έμαθε την ιστορία, η τελευταία επιθυμία του Λορέντζο Σόνπμαρτ. Ο 41χρονος άντρας έπασχε από καρκίνο από τα 20 του χρόνια. Πάλεψε σαν παλικάρι, έκανε 37 επεμβάσεις (!) αλλά τον τελευταίο καιρό υπήρξε ραγδαία επιδείνωση και χάθηκαν οι όποιες ελπίδες.

Ο ίδιος για να μην ταλαιπωρείται και να μην ταλαιπωρεί τη σύζυγό του και την 7χρονη κόρη του, ζήτησε να του γίνει ευθανασία και οι γιατροί συμφώνησαν. Μόνο ένα πράγμα επιπλέον τους ζήτησε. Να την αργήσουν κατά μία ημέρα, για να δει για τελευταία φορά την αγαπημένη του ομάδα, την Κλαμπ Μπριζ.

Πήγε στο γήπεδο στο εντός έδρας ματς με τη Μουσκρόν, περπάτησε στον αγωνιστικό χώρο, κλώτσησε τη μπάλα, κρατώντας πάντα από το χέρι του την κορούλα του και τη γυναίκα του, αποθεώθηκε από 20.000 ανθρώπους, που του είχαν ετοιμάσει και πανό "you will never walk alone". Δήλωσε ευτυχισμένος και ότι "θα παρακολουθώ από εκεί ψηλά την αγαπημένη μου ομάδα" και έφυγε για τις τελευταίες ώρες της ζωής του.

efthanasia2

efthanasia3

https://www.youtube.com/watch?v=Wh2qXbanm24

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ