Αλαφούζος κατά πάντων

alafoyzos

Με επιθετικό ύφος, με εμφανή αγανάκτιση, αλλά και με πείσμα για συνέχιση της "μάχης κατά του καταστημένου", εμφανίστηκε ο Γιάννης Αλαφούζος στη, έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε σήμερα για τα δρώμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Το πρώτο πράγμα που ξεκαθάρισε ο διοικητικός ηγέτης του Παναθηναϊκού ήταν ότι δεν υπήρξε ούτε σκέψη αποχώρησης της ομάδας από το πρωτάθλημα.
"Αλλοι είναι αυτοί που θα έπρεπε να αποχωρήσουν από το πρωτάθλημα και όχι ο Παναθηναϊκός. Αν φύγουμε εμείς εξάλλου, θα μείνει μόνη της η μαφία", είπε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού εξιστόρησε αναλυτικά τα γεγονότα που προηγήθηκαν του ντέρμπι, επαναλαμβάνοντας ότι άλλα είχαν συμφωνηθεί στις συσκέψεις για τα μέτρα και άλλα έκανε ο Ολυμπιακός τις τελευταίες ώρες με προφανή στόχο να προκαλέσει, ειδικά με την παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη.
Για την βαριά τιμωρία της ομάδας του είπε: «Πάντοτε τιμωρούνται όλοι εκτός του Ολυμπιακού. Είναι η μόνη ομάδα που δεν του αφαιρούνται βαθμοί. Η ιερή αγελάδα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Με τα λεφτά του Τσάμπιονς Λιγκ πληρώνει μπράβους και αγοράζει πράγματα και συνθήκες... Θα έχει ενδιαφέρον να μας κάνουν μήνυση για να αποδείξουμε αν είμαστε ελέφαντες ή όχι", ενώ ξεκαθάρισε ότι θα κάνει έφεση σε βάρος της ποινής. "Θα δώσουμε μάχη για να κερδίσουμε πίσω τους βαθμούς μας", είπε.
Ο κ. Αλαφούζος ρωτήθηκε και για τις σχέσεις του και τις κοινές ενέργειες με τον Ιβάν Σαββίδη και τον Δημήτρη Μελισσανίδη. «Υπάρχει συνεργασία μεταξύ ομάδων που έχουν θιγεί. Με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ. Αυτή η συνεργασία είναι ευκαιριακή. Είναι σε συγκεκριμένα θέματα διότι δεν παύουμε να είμαστε ανταγωνιστές με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ. Δεν σημαίνει όμως ότι δεν θέλουμε να αντιμετωπίσουμε μαζί το σύστημα στο ποδόσφαιρο".

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ