Αγχωτική νίκη ο Ολυμπιακός επί του Αστέρα (1-0), που «φωνάζει» για πέναλτι στο φινάλε

Αγχωτική νίκη ο Ολυμπιακός επί του Αστέρα (1-0), που «φωνάζει» για πέναλτι στο φινάλε

Αγχωτική ήταν η πρεμιέρα του Ολυμπιακού στη Super League, με τους «ερυθρόλευκους» να επικρατούν με 1-0 του Αστέρα Τρίπολης, που «φωνάζει» για πέναλτι που δεν του δόθηκε λίγο πριν από το φινάλε της αναμέτρησης.

Ο Ολυμπιακός ερχόταν από μία αξέχαστη ευρωπαϊκή βραδιά, ωστόσο, το rotation που επιχείρησε ο Πέδρο Μαρτίνς (έκανε 6 αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με τα ματς εκτός συνόρων που εμπιστεύθηκε την ίδια), έφερε αρκετά προβλήματα στην ανάπτυξη και στη συνοχή των «ερυθρόλευκων».

Ως ένα βαθμό η... ασυνεννοησία μεταξύ των παικτών ήταν λογικό επακόλουθο, παρ΄ όλα αυτά το γρήγορο γκολ των Πειραιωτών δεν τους έδωσε το έναυσμα για να τελειώσουν πιο γρήγορα τον αγώνα. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι πίστεψαν ότι η νίκη θα ερχόταν εύκολα, σπατάλησαν αρκετές ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος κι έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς, μάλλον η τύχη και το λάθος του Κουμπαράκη (παρότι χρησιμοποίησε το VAR) ήταν τα στοιχεία εκείνα που τους χάρισαν το πρώτο «τρίποντο» στο πρωτάθλημα.

Στην «παρθενική» του εμφάνιση στην αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού, ο Ελ Αραμπί σημάδεψε σωστά από την «ασβεστένια βούλα» μόλις στο 6ο λεπτό. Στο φινάλε οι «ερυθρόλευκοι»... καρδιοχτύπησαν με τον Αστέρα να φτιάχνει φάσεις και να ζητά πέναλτι σε τράβηγμα του Μπαράλες από τον Ελ Αραμπί, με τον διαιτητή να βλέπει το VAR αλλά να αποφασίζει πως δεν υπήρξε παράβαση παρότι από το ριπλέι φάνηκε πως υπήρξε τράβηγμα διαρκείας από τον παίκτη των γηπεδούχων! 

Ακόμη κι έτσι, όμως, η ομάδα του Μαρτίνς πήρε τη νίκη και πηγαίνει με ακόμη καλύτερη ψυχολογία στη ρεβάνς με την Κράσνονταρ (Τρίτη 27/08), όπου μετά το 4-0 στο Καραϊσκάκη, μόνο εάν «αυτοκτονήσει» θα χάσει το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League! 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ