Champions League: Άδοξη ήττα από Μπάγερν για τον μεγάλο Ολυμπιακό

Champions League: Άδοξη ήττα από Μπάγερν για τον μεγάλο Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός έδωσε ό,τι μπορούσε, έκανε κατάθεση ψυχής απέναντι στο γερμανικό μεγαθήριο της Μπάγερν Μονάχου αλλά το τέλος του αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης» βρήκε την πειραϊκή ομάδα ηττημένη με 2-3.

Οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς έδωσαν όλες τις δυνάμεις τους αλλά στο τέλος μίλησε η ποιότητα και η κλάση των Βαυαρών, που ψυχρά και κυνικά «χτύπησαν» σε κομβικά σημεία του αγώνα, τιμωρώντας κάθε λάθος του Ολυμπιακού.

Του Ολυμπιακού που γνώρισε τη δεύτερη ήττα σε τρεις αγώνες στο Β΄ όμιλο, παρέμεινε ουραγός και την επόμενη αγωνιστική θα πάει στο Μόναχο, με την Μπάγερν να έχει ουσιαστικά καπαρώσει την πρόκριση από σήμερα.

Οι Γερμανοί ξεκίνησαν με το γνώριμο παιχνίδι της κατοχής μπάλας, αλλά ο καλά οργανωμένος Ολυμπιακός δεν επέτρεπε στους παίκτες του Νίκο Κόβατς να κάνουν φάσεις.

Οι Πειραιώτες περίμεναν να «χτυπήσουν» στην αντεπίθεση και το κατάφεραν στο 23΄, όταν ο Ποντένσε άλλαξε πλευρά και βρήκε τον Μασούρα, αυτός στον Τσιμίκα που σέντραρε και ο Ελ Αραμπί με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Εντεκα λεπτά αργότερα η Μπάγερν απάντησε, όταν ο Μίλερ έκανε το σουτ, ο Σα απέκρουσε υπέροχα αλλά ο Λεβαντόφσκι ισοφάρισε παίρνοντας το ριμπάουντ, για να λήξει το ημίχρονο 1-1.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Ολυμπιακός πίεσε και είχε δύο καλές στιγμές με Μασούρα (46΄) και Μεριά (47΄), αλλά στο 62΄ ο «Λέβα» έγραψε το 1-2, όταν σε εκτέλεση κόρνερ του Κουτίνιο η μπάλα έμεινε στην περιοχή και με προβολή του Πολωνού κατέληξε στα δίχτυα του Σα.

Στο 75’ η Μπάγερν σφράγισε τη νίκη, όταν από λάθος σε προσπάθεια για αντεπίθεση των γηπεδούχων η μπάλα έφτασε στον Τολισό κι εκείνος με εντυπωσιακό σουτ έκανε το 1-3.

Τέσσερα λεπτά αργότερα οι παίκτες του Μαρτίνς μείωσαν σε 2-3, όταν ο Γκιγιέρμε σούταρε έξω από την περιοχή και αφού η μπάλα κόντραρε στον Τιάγκο κατέληξε στα δίχτυα του Νόιερ δίνοντας νέο ενδιαφέρον στα τελευταία λεπτά, αλλά παρά την πίεση το γκολ της ισοφάρισης δεν ήρθε. 

 
 
googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ