Super League: Α«χ»ώριστοι στην κορυφή Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ

Super League: Α«χ»ώριστοι στην κορυφή Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ

Καλύτερη άμυνα εναντίον καλύτερης επίθεσης, σημειώσατε Χ. Και κάπως έτσι, τα σερί συνεχίζονται...

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ αναδείχθηκαν ισόπαλοι στον Πειραιά, κάτι που σημαίνει πως αμφότεροι διατηρούν το φετινό τους αήττητο και παραμένουν αγκαλιασμένοι στην κορυφή. Οι "ερυθρόλευκοι" δεν έχουν ηττηθεί στα 22 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους για τη Super League (18 νίκες, τέσσερις ισοπαλίες) - τελευταία ήττα το 3-1 από τον... ΠΑΟΚ στην Τούμπα στις 10/02/2019.

Ωστόσο, μετά από 15 διαδοχικές επιτυχίες στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», έμειναν στο Χ. Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική, ο Ολυμπιακός κέρδισε πέναλτι, το μετέτρεψε σε γκολ ο Ματιέ Βαλμπουενά, αλλά το τελικό σκορ ήταν 1-1 - είχε προηγηθεί το ματς με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Οι "ασπρόμαυροι", από την άλλη, επέκτειναν στα 47 ματς το αήττητο σερί τους, έχοντας σκοράρει σε όλους αυτούς τους αγώνες! Πλέον, στόχος είναι τα 58 παιχνίδια πρωταθλήματος δίχως ήττα, ρεκόρ που κατέχει ο... Ολυμπιακός! Επιπλέον, τα 31 συνεχόμενα που έχουν σκοράρει οι Θεσσαλονικείς μακριά από την Τούμπα, συνιστά ρεκόρ.

(Χ)αμένη ευκαιρία για τον Άρη

Στο 1-1 έμειναν Άρης και Λαμία στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League, με τους γηπεδούχους να χάνουν την ευκαιρία να σκαρφαλώσουν στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Μπορεί ο Μίχαελ Ένινγκ να παρέμεινε αήττητος για έκτο παιχνίδι στον πάγκο του Άρη, αλλά και ο Άκης Μάντζιος διεύρυνε το δικό του αήττητο σερί στα τέσσερα παιχνίδια - μάλιστα είχαν προηγηθεί τρεις νίκες για τη Λαμία με μηδέν παθητικό!

«Διπρόσωπος» Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός άντεξε στην πίεση του Αστέρα Τρίπολης στο Β' ημίχρονο και πήρε τη νίκη με 1-0 στο Ολυμπιακό στάδιο, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη κατέκτησε τους τρεις βαθμούς με το εύστοχο πέναλτι του Χατζηγιοβάνη στο 8ο λεπτό του αγώνα.

Οι «πράσινοι» μπήκαν δυνατά στο ματς και πολύ γρήγορα έφθασαν στο γκολ. Μόλις στο 8ο λεπτό ο διαιτητής Σέζος με υπόδειξη του VAR για πέναλτι, σε ανατροπή του Περέα από τον Σουάρεθ το καταλόγισε, την εκτέλεση ανέλαβε ο Χατζηγιοβάνης, που έστειλε την μπάλα ψηλά στο κέντρο της εστίας του Παπαδόπουλου.

«Τρίποντο» μετά από 2 μήνες για τη Ξάνθη

Σημαντική νίκη σημείωσε η Ξάνθη επί του Ατρομήτου με 1-0 και με τους τρεις βαθμούς ανέβηκε και πάλι στην τρίτη θέση της κατάταξης. Η 6η νίκη της ακριτικής ομάδας ήρθε με κόπο και ήταν ιδανική για την επανεκκίνηση της Θρακικής ομάδας που μετά από δυο μήνες πήρε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS