Ο Ντομινίκ Στρός Καν έξαλλος με την ταινία «Welcome to New York»-θα καταθέσει μήνυση

Cannesready

Με το Φεστιβάλ των Καννών τάβαλε ο Ντομινίκ Στρος-Καν , και συγκεκριμένα με την ταινία του Άμπελ Φεράρα «Welcome to New York», η οποία αναφέρεται στην υπόθεση του Sofitel .Είναι η γνωστή υπόθεση στις ΗΠΑ , όπου η καμαριέρα κατήγγειλε τον τότε ισχυρό άνδρα του ΔΝΤ για βιασμό.
Σε σημερινές του δηλώσεις στο ραδιοφωνικό δίκτυο Europe 1 ο δικηγόρος του Στρος-Καν, Ζαν Βέιλ δήλωσε ότι «η ταινία είναι ένα σκατό, μία κουράδα σκύλου ... περιλαμβάνει και μία πλευρά αντισημητισμού». «Ο Ντομινίκ Στρος-Καν είναι αηδιασμένος και τρομαγμένος από την ταινία αυτή και ζήτησε από τους δικηγόρους του να καταθέσουν μήνυση για δυσφήμηση εξαιτίας των κατηγοριών για βιασμό και για τους υπαινιγμούς που εμφανίζονται καθ΄όλη τη διάρκεια της ταινίας», διευκρίνισε ο δικηγόρος του.
«Ο Ντομινίκ Στρος-Καν απηλλάγη των κατηγοριών κατά τον πλέον σαφή τρόπο από τον εισαγγελέα της Νέα Υόρκης στην υπόθεση Sofitel και όπως όλοι έχει το δικαίωμα στη λήθη ... Οι άνθρωποι του περιβάλλοντός του και οι δικηγόροι του τον συμβούλευσαν να μην δει την αηδιαστική ταινία», πρόσθεσε.
Η δημοσιογράφος Αν Σενκλέρ, πρώην σύζυγος του Ντομινίκ Στρος-Καν, εκφράζει την αηδία της για την ταινία «Welcome to New York» του Άμπελ Φεράρα, που αναφέρεται στην υπόθεση του Sofitel, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι δεν θα προσφύγει στη δικαιοσύνη.
«Δεν συνηθίζω από τις στήλες αυτές να κοινοποιώ τα προσωπικά μου συναισθήματα. Όμως, καθώς η προσωπικότητα της Σιμόν στην ταινία «Welcome to New York» υποτίθεται ενσαρκώνει εμένα, θέλω απλώς να εκφράσω εδώ την αηδία μου... Δεν θα κάνω τη χάρη στους κ.κ. Φεράρα και Μάραβαλ (συμπαραγωγός) να προσφύγω στη δικαιοσύνη... Δεν προσφεύγω κατά της βρωμιάς, την φτύνω», γράφει η δημοσιογράφος σε σημείωμά της στη γαλλική ιστοσελίδα της Huffington Post, την οποία και διευθύνει.
Η ταινία «Welcome to New York», με τους Ζεράρ Ντεπαρντιέ και Ζακλίν Μπισέ, προβλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο φεστιβάλ των Κανών.
Και επειδή οι συντελεστές της ταινίας είχαν γμώση των αντιδράσεων του Στρός Καν στην ταινία στο τέλος της αναφέρουν όγτι δεν έχει σχέση με πραγματικά πρόσωπα και γεγονότα.
Για να δούμε τη συνέχεια...

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS