ΓΙόχανσον: Η ταινία της μπορεί να διχάζει αλλά το κορμί της με τίποτα...

gioxansonready

Θύματα της γοητείας της Σκάρλετ Γιόχανσον «πέφτουν» ανυποψιάστοι άντρες στην νέα ταινία του Βρετανού Τζόναθαν Γκλέιζερ «Κάτω Από το Δέρμα», στην οποία η 29χρονη σταρ εμφανίζεται ολόγυμνη.
Και μπορεί η ταινία σαν σενάριο να διχάζει όσους την έχουν δεί , με πολλούς να θεωρούν ότι είναι μονότονη και χωρίς ιδιαίτερη πλοκή , όλοι όμως συμφωνούν για την ομορφιά και τον αισθησιασμό που εκπέμπει η ίδια η Γιόχανσον...
Στην δραματική ταινία επιστημονικής φαντασίας του Γκλέιζερ, η Γιόχανσον υποδύεται μία σέξι -αν και μελαχρινή- εξωγήινη που «ψαρεύει» άνδρες από το δρόμο και στη συνέχεια τους εξαφανίζει με μυστηριώδη τρόπο. Η ηθόποιος με τις ζουμερές καμπύλες και τα σαρκώδη χείλη δεν διστάζει να σταθεί μπροστά στον κινηματογραφικό φακό όπως τη γέννησε η μητέρα φύση και να πρωταγωνιστήσει σε ερωτικές σκηνές που εκτυλίσσονται σε σκοτεινά δωμάτια και απόμερα μέρη.
Η ίδια με κάθε ευκαιρία υπερασπίζεται την επιλογή της να εμφανιστεί γυμνή στην μεγάλη οθόνη λέγοντας πως είναι κάτι το οποίο δεν έχει μετανιώσει. «Το γυμνό είναι γραμμένο μέσα στο σενάριο και ελπίζω να συμφωνήσει το κοινό σε αυτό, ότι στην ταινία το γυμνό δεν είναι ιδιαίτερα απολαυστικό. Είναι κάτα κάποιο τρόπο βιολογικό και παράξενο...Νομίζω ότι υπάρχει μία πρόθεση πίσω από αυτό!» δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της.
Πέρα απο την ταινία τώρα , εκείνο που διχάζει είναι και το άν η εικόνα του αψεγάδιαστου κορμιού είναι ή όχι πραγματική γι αυτό κι έχει σχολιαστει ποικιλοτρόπως διχάζοντας τους χρήστες στα social media.
Οι πιο δύσπιστοι εκτιμούν ότι τα πλάνα στα οποία εμφανίζεται ολόγυμνη έχουν υποστεί κάποια επεξεργασία, ενώ άλλοι αντίθετα πιστεύουν ότι οι εικόνες αντιστοιχούν στην πραγματικότητα.
Μάλιστα, επικαλούνται οτι οι επίμαχες εικόνες της ταινίας έχουν μεγάλες ομοιότητες με τις προσωπικές γυμνές φωτογραφίες της ηθοποιού που διέρρευσαν τον Σεπτέμβριο του 2011. ...

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS