Τζέιμς Μποντ: Ο σκηνοθέτης Ντάνι Μπόιλ αποχωρεί από την ταινία «Bond 25»

Τζέιμς Μποντ: Ο σκηνοθέτης Ντάνι Μπόιλ αποχωρεί από την ταινία «Bond 25»

Ο 61χρονος Βρετανός σκηνοθέτης Ντάνι Μπόιλ αποχώρησε από την πολυαναμενόμενη ταινία του Τζέιμς Μποντ λόγω «καλλιτεχνικών διαφορών», όπως ανακοίνωσαν οι παραγωγοί του σίκουελ, προϋπολογισμού πολλών εκατομμυρίων δολαρίων.

«Ο Μάικλ Τζ. Ουίλσον, η Μπάρμπαρα Μπρόκολι και ο Ντάνιελ Κρεγκ ανακοίνωσαν ότι εξαιτίας καλλιτεχνικών διαφορών, ο Ντάνι Μπόιλ αποφάσισε να μην είναι πλέον ο σκηνοθέτης του Bond 25» σημειώνεται στο σχετικό μήνυμα που αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό του 007 στο Twitter.

Στην ανακοίνωση δεν δόθηκαν περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με τις διαφορές μεταξύ των συντελεστών που οδήγησαν στην αποχώρηση του Βρετανού δημιουργού ή για το ποιος σκηνοθέτης θα αναλάβει στο εξής. Τα γυρίσματα του «Bond 25», ο ακριβής τίτλος του οποίου δεν έχει αποκαλυφθεί προς το παρόν, πραγματοποιούνται αυτή την περίοδο και η ταινία αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Νοέμβριο του 2019.

YN 2018 08 23 08.27.55

Ο Μπόιλ, ο οποίος είχε το σκηνοθετικό πρόσταγμα στην ταινία του 2008 «Slumdog Millionaire» που βραβεύτηκε με 8 Όσκαρ, ανακοινώθηκε ότι θα αναλάμβανε τη σκηνοθεσία της νέα ταινίας του διάσημου κατασκόπου τον Μάιο. Τότε, οι παραγωγοί Μπρόκολι και Ουίλσον τον είχαν περιγράψει ως έναν «εξαιρετικά ταλαντούχο» δημιουργό.

Οι ταινίες με τις περιπέτειες του Τζέιμς Μποντ είναι από τις πλέον κερδοφόρες στη βιομηχανία του κινηματογράφου. Η τελευταία, το «Spectre» (2015), με σκηνοθέτη τον Σαμ Μέντες, κατέγραψε κέρδη ύψους 880 εκατομμυρίων δολαρίων στο παγκόσμιο box office, ενώ το «Skyfall» (2012), επίσης υπό τις οδηγίες του Σαμ Μέντες, είχε κέρδη άνω του ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων παγκοσμίως.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS