Τομ Χανκς: «Φοράτε μάσκα, πλένετε τα χέρια σας, τηρείτε την κοινωνική αποστασιοποίηση»

Τομ Χανκς: «Φοράτε μάσκα, πλένετε τα χέρια σας, τηρείτε την κοινωνική αποστασιοποίηση»

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Τομ Χανκς, ο οποίος ανέρρωσε μετά την μόλυνσή του με κορωνοϊό νωρίτερα φέτος, δήλωσε ότι δεν σέβεται ιδιαίτερα όσους αρνούνται να τηρήσουν τα μέτρα προφύλαξης κατά της πανδημίας όπως η χρήση της μάσκας σε δημόσιο χώρο.

«Τουλάχιστον τρία βασικά πράγματα μπορεί να τα κάνει ο καθένας, αν επιλέξει να τα κάνει«, δήλωσε ο 63χρονος Χανκς σε πρόσφατη συνέντευξή του. «Φοράτε μάσκα, πλένετε τα χέρια σας, τηρείτε την κοινωνική αποστασιοποίηση. Αν δεν τα κάνετε αυτά δεν τρέφω και πολύ σεβασμό για εσάς» είπε χαρακτηριστικά.

Ο Χανκς και η σύζυγός του, η ηθοποιός και τραγουδίστρια Ρίτα Γουίλσον, αποκάλυψαν τον Μάρτιο ότι είχαν βγει θετικοί στον κορωνοϊό όσο βρίσκονταν στην Αυστραλία για τα γυρίσματα μιας ταινίας.

Ο Οσκαρικός ηθοποιός του «Φόρεστ Γκαμπ» και της ταινίας «Φιλαδέλφεια» συνέκρινε τα προστατευτικά μέτρα κατά του ιού με τα μέτρα που παίρνουν οι οδηγοί στο τιμόνι για να είναι ασφαλείς.

«Αν οδηγείς αυτοκίνητο πρέπει να χρησιμοποιείς το φλας, να μην τρέχεις υπερβολικά και να αποφεύγεις τους πεζούς. Είτε μας αρέσει είτε όχι σε αυτό είμαστε όλοι μαζί», είπε.

https://www.youtube.com/watch?v=hogvgnf7aMw&feature=emb_logo


Λόγω της πανδημίας, η νέα ταινία του Χανκς με τίτλο Greyhound θα κυκλοφορήσει στην πλατφόρμα Apple TV+ από την Παρασκευή αντί να προβληθεί στους κινηματογράφους. Εξάλλου, πολλές κινηματογραφικές αίθουσες σε όλον τον κόσμο παραμένουν κλειστές για να αποφευχθεί η εξάπλωση του κορωνοϊού.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS