Ριάνα: Η πλουσιότερη γυναίκα μουσικός στον κόσμο

Ριάνα: Η πλουσιότερη γυναίκα μουσικός στον κόσμο

Τον τίτλο της πλουσιότερης γυναίκας μουσικού στον κόσμο και μία θέση στην πεντάδα των πλουσιότερων μουσικών στη Βρετανία κατέκτησε αυτή την εβδομάδα η Ριάνα.

Συγκεκριμένα, η διάσημη τραγουδίστρια από τα Μπαρμπέιντος, η οποία τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στο Λονδίνο, βρέθηκε στην 3η θέση της «Rich List» των Sunday Times με τους πλουσιότερους μουσικούς στη Μεγάλη Βρετανία, πίσω από τον σερ Άντριου Λόιντ Γούεμπερ και τον σερ Πολ Μακάρτνι, οι οποίοι ισοψηφούν με περιουσία ύψους 800 εκατ. στερλινών.

Τη Ριάνα ακολουθούν οι Έλτον Τζον και Μικ Τζάγκερ, συμπληρώνοντας την κορυφαία πεντάδα.

Πλουσιότερη γυναίκα μουσικός στον κόσμο

Με περιουσία 468 εκατ. στερλινών, σε ηλικία 32 ετών, η Ριάνα κατακτά και τον τίτλο της πλουσιότερης γυναίκας μουσικού στον κόσμο, ξεπερνώντας τη Μαντόνα (462 εκατ. στερλίνες), τη Σελίν Ντιόν (365 εκατ. στερλίνες) και τη Μπιγιόνσε (325 στερλίνες).

Η διάσημη τραγουδίστρια κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ «Music of the Sun» το 2005, ενώ το τελευταίο - μέχρι στιγμής - άλμπουμ που κυκλοφόρησε ήταν το «Anti» το 2016, όμως συνεχίζει να μετρά αυξημένα έσοδα από τις άλλες της επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Συγκεκριμένα, το 2017 κυκλοφόρησε τη δική της, ιδιαίτερα πετυχημένη, σειρά καλλυντικών «Fenty Beauty», ενώ το 2018 κυκλοφόρησε και τη δική της σειρά εσωρούχων «Savage X Fenty».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ