Ο Τζακ Νίκολσον επιστρέφει στις μεγάλες αίθουσες μετά από 7 χρόνια

Ο Τζακ Νίκολσον επιστρέφει στις μεγάλες αίθουσες μετά από 7 χρόνια

H μεγάλη επιστροφή του Τζακ Νίκολσον μετά από επτά χρόνια απουσίας είναι γεγονός.

Ο σπουδαίος αμερικανός ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στο ριμέικ του «Toni Erdman».

Συγκεκριμένα, ο Τζακ Νίκολσον επιστρέφει στον κινηματογράφο καθώς έγινε γνωστό πως θα πρωταγωνιστήσει στην πρώτη του ταινία από το 2010, μια αγγλική προσαρμογή της υποψήφιας για Όσκαρ γερμανικής ταινίας «Toni Erdmann», αναφέρει το Variety.

Συμπρωταγωνίστρια του στο φιλμ θα είναι η Kristen Wiig. Το γλυκόπικρο «Toni Erdmann» που φέτος κέρδισε κοινό και κριτικούς, αφηγείται την ιστορία ενός ηλικιωμένου άνδρα ο οποίος προσπαθεί να επανασυνδεθεί με την κόρη του, μια επίδοξη σύμβουλο επιχειρήσεων.

Ο συγγραφέας και ο σκηνοθέτης για την αγγλική γλώσσα προσαρμογή του Toni Erdmann δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί,αλλά οι Adam McKay και Will Ferrell αναφέρονται ως παραγωγοί.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο ίδιος ο Νίκολσον φέρεται να ήταν θαυμαστής της ταινίας και πλησίασε την Paramount για την εξασφάλιση των δικαιωμάτων. Ο ρόλος σηματοδοτεί την επιστροφή του ηθοποιού μετά από επτά χρόνια αποχής από τον κινηματογράφο που ακολούθησαν μετά τη συμμετοχή του στο «How Do You Know».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ