Kate Winslet: «Νομίζω ότι, σε κάποιο επίπεδο, ο Woody Allen είναι γυναίκα»

Kate Winslet: «Νομίζω ότι, σε κάποιο επίπεδο, ο Woody Allen είναι γυναίκα»

«Νομίζω ότι, σε κάποιο επίπεδο, ο Woody είναι γυναίκα» είπε η 42χρονη Βρετανίδα ηθοποιός Kate Winslet. «Απλά, νομίζω ότι είναι σε μεγάλη επικοινωνία με αυτή την πλευρά του εαυτού του. Καταλαβαίνει τους γυναικείους χαρακτήρες τους οποίους δημιουργεί με εξαιρετικό τρόπο» δήλωσε, σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εφημερίδα Sydney Morning Herald.

«Οι γυναικείοι χαρακτήρες του είναι πάντα τόσο πλούσιοι και γενναιόδωροι και τίμιοι με αυτό που αισθάνονται, και ξέρει πώς να γράφει τους διαλόγους τους για να το μεταδώσει όλο αυτό» συνέχισε η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, η οποία πρωταγωνιστεί στην ταινία του Woody Allen με τίτλο «Wonder Wheel».
YN 2017 12 11 14.28.11
Λίγο νωρίτερα, η εφημερίδα The Los Angeles Times είχε ρωτήσει την ηθοποιό τι σκέφτεται για τους ισχυρισμούς ότι ο 82χρονος Αμερικανός σκηνοθέτης, σεναριογράφος, κωμικός, συγγραφέας και μουσικός άσκησε βία κατά γυναικών.

Η απάντηση της Winslet ήταν διπλωματική: «Στο τέλος της ημέρας, κοιτάς τα γεγονότα. Είναι ένας άνθρωπος που είχε για δύο χρόνια περιπέτειες με τη Δικαιοσύνη. Απ' ότι ξέρω, δεν καταδικάστηκε για τίποτα. Είμαι ηθοποιός, είναι σκηνοθέτης. Δεν γνωρίζω την οικογένειά του. Άκουσα και διάβασα ακριβώς αυτά που κι εσείς ακούσατε και διαβάσατε. Είναι το μόνο που μπορώ να πω».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS