Η ζωή της Χίλαρι, χωρίς τον Μπιλ Κλίντον, μεταφέρεται στη μικρή οθόνη

Η ζωή της Χίλαρι, χωρίς τον Μπιλ Κλίντον, μεταφέρεται στη μικρή οθόνη

Το μυθιστόρημα της Κέρτις Σιτένφελντ «Rodham», που κυκλοφόρησε νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι, αποκτά την τηλεοπτική του εκδοχή και προσκαλεί τους αναγνώστες σε ένα παράλληλο σύμπαν, στο οποίο η Χίλαρι Κλίντον χρησιμοποιεί το οικογενειακό της επίθετο Ρόνταμ, ενώ χώρισε με τον Μπιλ καθώς δεν μπορούσε να δει ένα μέλλον μαζί του.

Το βιβλίο ξεκινά το 1971 με μια νεαρή Χίλαρι, γεμάτη υποσχέσεις. Η πρώτη εμφάνιση γίνεται με μία ομιλία στο Wellesley, και το περιοδικό Life την ανακηρύττει ως ανερχόμενη ακτιβίστρια. Παρακολουθεί μαθήματα στο Yale Law School και συμμετέχει ενεργά στο γυναικείο κίνημα.

5B4DBF17 B1F0 4EEF 846A C4CAE1D1FEB2

Ο Μπιλ Κλίντον είναι συμφοιτητής της στη νομική και οι δυο τους νιώθουν ακαριαία έλξη και ξεκινούν μία έντονη σχέση. Όμως, το ρομάντζο δεν πρόκειται να κρατήσει για πολύ, εξαιτίας του άπιστου Μπιλ και η Χίλαρι ξέρει πια ότι πρέπει να δημιουργήσει τη δική της, ανεξάρτητη πορεία στην πολιτική. Το ζευγάρι χωρίζει.

1D7615DD 6F49 4213 B70C 7BE0AD2CA60C

Όσοι διάβασαν και λάτρεψαν το βιβλίο, τώρα μπορούν να περιμένουν να το δουν να μεταφέρεται στη μικρή οθόνη μέσω της πλατφόρμας streaming Hulu. Προς το παρόν, δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας της σειράς «Rodham».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS