«Game of thrones»: Καταρρίπτοντας τα ρεκόρ τηλεθέασης

«Game of thrones»: Καταρρίπτοντας τα ρεκόρ τηλεθέασης

Το δικό της ρεκόρ κατέρριψε η δημοφιλής αμερικανική σειρά φαντασίας «Game of thrones» του τηλεοπτικού δικτύου HBO, αφού, στην πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του 7ου κύκλου, η τηλεθέαση σημείωσε ακόμα μεγαλύτερη άνοδο.

Το πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου, με τίτλο «Dragonstone», είδαν στις ΗΠΑ 16,1 εκατομμύρια τηλεθεατές (σε όλες τις πλατφόρμες, δηλαδή συνδρομητές του καναλιού ή DVR/streaming), έναντι περίπου 8 εκατομμυρίων που είχαν παρακολουθήσει την πρεμιέρα του 6ου κύκλου. Τότε, που όλοι περίμεναν με αγωνία να μάθουν αν ο Jon Snow (Kit Harington) είναι ζωντανός ή νεκρός.

Σύμφωνα με το περιοδικό Variety, το «Game of thrones» απειλεί πλέον ανοικτά τα ρεκόρ της δημοφιλούς σειράς «The walking dead», η οποία, όμως, είναι σε κάθοδο, αφού, από τα 17 εκατομμύρια τηλεθεατών, έπεσε στα 10 εκατομμύρια - κατά μέσο όρο - στον πρόσφατο κύκλο προβολής της.

Αξίζει να αναφέρουμε, για τα social media, πως τα tweets σχολιασμού κατέρριψαν όλα τα προηγούμενα ρεκόρ.

Οι δημιουργοί του «Game of thrones» είχαν ανακοινώσει, εδώ και αρκετό καιρό, ότι οι δύο τελευταίες σεζόν θα είναι πολύ μικρότερες από τις προηγούμενες.

 

Έτσι, οι φανατικοί οπαδοί της σειράς γνωρίζουν ότι η έβδομη - και προτελευταία σεζόν - θα αποτελείται από επτά επεισόδια και όχι δέκα που υπήρχαν σε άλλες σεζόν, αν και αυτά είναι μεγαλύτερα σε διάρκεια.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ