Φεστιβάλ Καννών: Έλληνας μικρομηκάς διεκδικεί βραβείο

Φεστιβάλ Καννών: Έλληνας μικρομηκάς διεκδικεί βραβείο

Η μικρού μήκους ταινία του Χρήστου Μασσαλά, με τον τίτλο «Copa - Loca», θα πραγματοποιήσει την επίσημη πρώτη προβολή της στο φετινό «Δεκαπενθήμερο των Σκηνοθετών», το παράλληλο τμήμα του Φεστιβάλ Καννών που θα πραγματοποιηθεί από τις 18 έως τις 28 Μαΐου.

Η ταινία, που θα είναι υποψήφια για το βραβείο καλύτερης μικρού μήκους ταινίας «Illy», αφηγείται την ιστορία της Copa - Loca, ενός εγκαταλελειμμένου καλοκαιρινού θέρετρου. Η Πολίνα είναι το κορίτσι που βρίσκεται στην καρδιά του θέρετρου. Όλοι νοιάζονται για εκείνη και εκείνη νοιάζεται για τους πάντες -με κάθε δυνατό τρόπο, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η σύνοψη της ταινίας. 

Ο σκηνοθέτης Χρήστος Μασσαλάς γεννήθηκε το 1986 και σπούδασε κινηματογράφο στο Λονδίνο.  Οι μικρού μήκους ταινίες του έχουν προβληθεί και βραβευθεί σε πολλά διεθνή κινηματογραφικά Φεστιβάλ ενώ έχει, επίσης, κερδίσει πολλές καλλιτεχνικές υποτροφίες στη Σερβία και τη Νορβηγία. Αυτή την περίοδο γράφει το σενάριο της πρώτης μεγάλου μήκους ταινίας του, με τίτλο «Broadway», σε παραγωγή της Heretic. 

 
Συντελεστές

Σενάριο - σκηνοθεσία Χρήστος Μασσαλάς, διεύθυνση φωτογραφίας Κωνσταντίνος Κουκουλιός. Εμφανίζονται οι: Έλσα Λεκάκου, Τζένη Χειλουδάκη, Παύλος Ιορδανόπουλος, Talat Iqbal, Στάθης Σταμουλακάτος, Μιχάλης Πιτίδης, Φώτης Στρατηγός, Νάντια Κατσούρα, Πάνος Ιωσηφίδης, Γιώργος Ραμαντάνης, Γιάννης Συμβώνης.

 
googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ